Γιάννενα: Συγχαρητήρια στους διακριθέντες της Μαθηματικής Ολυμπιάδας Γιάννενα: Συγχαρητήρια στους διακριθέντες της Μαθηματικής Ολυμπιάδας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συγχαρητήρια στους διακριθέντες της Μαθηματικής Ολυμπιάδας

Γιάννενα: Συγχαρητήρια στους διακριθέντες της Μαθηματικής Ολυμπιάδας
Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Υφυπουργού Παιδείας Μερόπη Τζούφη σε μαθητές των Ιωαννίνων που διακρίθηκαν στη Μαθηματική Ολυμπιάδα. 
«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα και ειδικά στους 5 μαθητές από τα σχολεία της πόλης μας, οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν με τη συνδρομή των καθηγητών τους και τη συμπαράσταση των οικογενειών τους», αναφέρει η υφυπουργός.
Οι μαθητές είναι:
– Τζαχρήστας Γεώργιος – Πειραματικό Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων  (Β’ Βραβείο),
– Βλάχας Λάμπρος – Δωδωναία Εκπαιδευτήρια (Γ’ Βραβείο),
– Κρανιώτης Βασίλειος – Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων (Γ’ Βραβείο),
– Τζαχρήστας Ιωάννης – Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων (Γ’ Βραβείο),
– Κολοβός Μιλτιάδης- Γεώργιος – 4ο Ενιαίο Λύκειο Ιωαννίνων (Γ’ Βραβείο).
Στην Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», η οποία διοργανώθηκε με επιτυχία από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία, συμμετείχαν 540 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου από σχολεία της Ελλάδας και της Διασποράς, ενώ προηγήθηκαν δύο διαδοχικοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί, ο «Θαλής» και ο «Ευκλείδης».
Οι μαθητές που διακρίθηκαν, βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ενώ ορισμένοι από αυτούς αναμένεται να στελεχώσουν τις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Διεθνή και τις Βαλκανικές Ολυμπιάδες.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συγχαρητήρια στους διακριθέντες της Μαθηματικής Ολυμπιάδας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1631975196425103372
Σχόλια
item