Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο

Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο

Με εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και με την αναζήτηση πλάνων από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων επί της οδού Μπουμπουλίνας και στους γύρω δρόμους, προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εντοπίσουν τα ίχνη των κακοποιών που λήστεψαν ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο. 

Παρ' όλο που κυκλοφορούσε πολύς κόσμος στην πόλη εκείνη την ώρα, οι δυο άγνωστοι άνδρες που φορούσαν κράνη είχαν σταματήσει με μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού έξω από το πρακτορείο, τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου. 


Ο συνοδηγός εισέβαλε σε αυτό, ακινητοποιώντας με την απειλή του αυτόματου όπλου που κρατούσε τη μοναδική υπάλληλο, άρπαξε τις εισπράξεις ύψους περίπου 1.000 ευρώ και βγήκε βιαστικά στον δρόμο.

Ο κακοποιός ανέβηκε στην μηχανή που κρατούσε αναμμένη ο συνεργός του και διέφυγαν με ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση, περνώντας ανάμεσα στο πλήθος που δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου στην αστυνομία, αυτός που τη λήστεψε μιλούσε καθαρά ελληνικά.
epirusblog.gr
5 of 5
Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Ναύπλιο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 9038758629728015236
Σχόλια
item