Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα» Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα»

Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα»

«Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα», αποκαλεί η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, δημοσιεύματα που της αποδίδουν δήλωση, σύμφωνα με την οποία «διαπράττει αδίκημα όποιος αντιδρά κατα της κυβέρνησης στο διαδίκτυο».

Το θέμα ξεκίνησε απο ιστοσελίδα, η οποία σε δημοσίευμα σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε η κ. Γεροβασίλη στην ΕΡΤ για τις «προληπτικές» προσαγωγές στα Γιαννιτσά, της χρεώνει την συγκεκριμένη δήλωση, την οποία έχει μάλιστα στον τίτλο σε εισαγωγικά.

Αυτό αναπαρήχθη και από άλλες ιστοσελίδες, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού, η οποία, απο τις Βρυξέλλες που βρίσκεται, απάντησε μέσω Twitter στο οποίο αναφέρει:

«Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα. Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα. Ποτέ δεν είπα ότι "όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα - Σας παρακολουθούμε όλους". Έλεος!»


Γκαιμπελίστικα ψεύδη και βρώμικη προπαγάνδα. Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα. Ποτέ δεν είπα ότι “όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους”. Έλεος!
158 people are talking about this
epirusblog.gr
5 of 5
Γεροβασίλη: «Μου χρεώνουν δήλωση που ποτέ δεν έκανα»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 610589503827819574
Σχόλια
item