Γιάννενα: «Γιάννενα Τώρα» Η Επίσκεψη Στην Πεδινή Και Τα Προβλήματα Των Κατοίκων




«Γιάννενα Τώρα»: Επισκέφθηκε την Πεδινή

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» και αυτό το Σαββατοκύριακο συνέχισε εντατικά τις επαφές με τους δημότες, καθώς επίσης και τις επί τόπου επισκέψεις σύμφωνα με τον προγραμματισμό της.

Χθες Κυριακή, αντιπροσωπεία της Παράταξης αποτελούμενη από τον επικεφαλής Α. Μπαρτζώκα, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Πάνου, το Συντονιστή της Γραμματείας Τ. Μιχαηλίδη και πολλούς υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε την περιοχή της Πεδινής, όπου είχε σειρά συναντήσεων με κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τους κατοίκους, υπάρχουν αρκετά προβλήματα, από τα αδέσποτα ζώα, μέχρι τις υποδομές στην περιοχή. Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν οι κάτοικοι στα ακριβά τέλη αποχέτευσης και άλλα θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ΔΕΥΑΙ. Ειδική αναφορά έγινε από τους κατοίκους στην ανεπαρκή συγκοινωνία στην περιοχή και ζήτησαν μέτρα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της.

Στη συνέχεια, το κλιμάκιο της παράταξης περιηγήθηκε σε διάφορα σημεία της περιοχής, όπου είδε ότι οι αναφορές των κατοίκων είναι απολύτως δικαιολογημένες.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης υποσχέθηκαν ότι θα θέτουν τα θέματα της περιοχής τους και ότι θα τα παρακολουθούν στενά.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπαρτζώκας, «Και εδώ είδαμε αυτό που βλέπουμε χρόνια τώρα που πραγματοποιούμε επισκέψεις σε κάθε χωριό, κάθε τοπική κοινότητα και κάθε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου μας: 

Όλες οι περιοχές πλην του κέντρου της πόλης είναι αφημένες στην τύχη τους, τα προβλήματα είναι πολλά και η δημοτική αρχή εξαντλείται σε επικοινωνιακές φιέστες και υπερβολές χωρίς να ασχολείται με την ουσία.

Έχουμε ξαναπεί ότι για εμάς ο Δήμος δεν είναι μόνο το κέντρο των Ιωαννίνων. Είναι όλα τα «ξεχασμένα» δημοτικά διαμερίσματα και οι άνθρωποι τους. 

Σε ότι μας αφορά, θα είμαστε πάντα κοντά τους, όχι μόνο προεκλογικά και βεβαίως το ενδιαφέρον μας δεν πρόκειται να εξαντληθεί σε μια τυπική επίσκεψη στην περιοχή.»

«Γιάννενα Τώρα»

epirus-tv-news.gr




epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Γιάννενα Τώρα» Η Επίσκεψη Στην Πεδινή Και Τα Προβλήματα Των Κατοίκων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3186707486685561292
item