Πρέβεζα: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης- Πρέβεζα: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης-

Πρέβεζα: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης-
Στην πόλη της Πρέβεζας θα φιλοξενηθεί το 27ο Οργανωτικό Συνέδριο Σαρακατσαναίων
Με επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κτήμα Τσουμάνη στον Λούρο. 
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει :
“Για τη διοργάνωση συγκινητική και ταυτόχρονα πολύ σημαντική ήταν για μια ακόμη φορά η άμεση ανταπόκριση των κτηνοτρόφων και καταστηματαρχών της περιοχής μας, οι οποίοι προσέφεραν και τη φετινή χρονιά τα κρέατα (προβατίνες), τα τυριά και τις σαλάτες της εκδήλωσης.
Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης και την στήριξε με κάθε τρόπο. Οφείλουμε σε όλους ένα τεράστιο ευχαριστώ. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά το Σύλλογο. Η επιτυχία της φετινής εκδήλωσης είναι αποτέλεσμα της συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.
Με την παρουσία τους στο χορό μας, μας τίμησαν οι βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Κων/νος Μπάρκας (υφυπουργός εργασίας) και Στέργιος Γιαννάκης, οι κ.κ. Στράτος Ιωάννου, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Χρήστος Μπαΐλης Δήμαρχος Πρέβεζας, αλλά και πλήθος υποψήφιων των επερχόμενων εκλογών τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Συρρακιωτών Πρέβεζας, του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Σαμψούντας «Αμισός», του εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Λούρου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νικόπολης. 
Με την παρουσία τους μας τίμησαν και γλέντησαν μαζί μας οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων, εκπρόσωποι της Αδελφότητας Σαρακατσαναίων Ηπείρου και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας. 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των διεργασιών του 26ου Οργανωτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 22-24.03.2019, λήφθηκε η απόφαση το επόμενο Οργανωτικό Συνέδριο να φιλοξενηθεί στην πόλη της Πρέβεζας. 
Η απόφαση ήταν αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών των εκπροσώπων του Συλλόγου μας στην Π.Ο.Σ.Σ. κ.κ. Ιωάννη Ακρίβη και Γεώργιου Κουμπή, με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας και του Δήμου μας.
Ένα συνέδριο με επετειακό χαρακτήρα, καθώς την ημερομηνία διεξαγωγής Μάρτιος του 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την κήρυξη της Εθνικής μας Επανάστασης.
Και του χρόνου να ανταμώσουμε με υγεία!”
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πρεβέζης-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8654167724414510989
Σχόλια
item