Άρτα: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Άρτα: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣΆρτα: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
Στην Άρτα έφτασε σήμερα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά όπου επισκέφτηκε την αγορά της Άρτας...

Η Φώφη Γεννηματά που συνοδεύεται από στελέχη του κόμματός της αλλά και τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, συνομίλησε με κατοίκους της Άρτας ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που έβαλαν σέλφι μαζί της.

Σε δηλώσεις της στην Άρτα η Φώφη Γεννηματά, σημείωσε: 

"Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί την τόσο θερμή υποδοχή, ήταν πραγματικά πέρα από ότι φανταζόμουν, η αγάπη των ανθρώπων με έχει γεμίσει τόσο πολύ δύναμη να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. 

Προσκαλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής. Δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης. 

Τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα. 

Η στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο. 

Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας. 

Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας.

Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα.

Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες".
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2308041456381877169
Σχόλια
item