Άρτα: Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας Άρτα: Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας

Άρτα: Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας
Ένα ακόμη έργο, με το οποίο επιλύονται προβλήματα περιβαλλοντικής φύσης από την ανεξέλεγκτη διάθεση οργανικών αποβλήτων, προωθεί προς υλοποίηση η Περιφέρεια Ηπείρου. 
Πρόκειται για την κατασκευή Μονάδας Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας, που έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.478.000 ευρώ.
Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που συνεδρίασε την Παρασκευή, με την προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου που περιλαμβάνει, κατασκευή, εξοπλισμό και δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας.
H κατασκευή της Μονάδας, για την οποία έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πεδινής και Ημιορεινής περιοχής Νομού Άρτας, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg IΡΑ CBC “Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», στο πλαίσιο του έργου «WASTE PREACT».
Σύμφωνα με την εγκριθείσα διακήρυξη, η  συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε δεκαπέντε μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της εργολαβικής σύμβασης, εκ των οποίων 12 μήνες αντιστοιχούν στην κατασκευή του έργου και τρεις μήνες στη δοκιμαστική λειτουργία του.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δημοπρατείται η Μονάδα Κομποστοποίησης στην Π.Ε. Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3971242063543768611
Σχόλια
item