Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του «The Mall» - H ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου

Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του «The Mall» - H ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου

Συναγερμός στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ σήμανε το βράδυ της Τετάρτης, όταν μία γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου «The Mall», στο Μαρούσι, αφήνοντας την τελευταία της πνοή.

Στην περιοχή έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο. Ωστόσο,  ήταν ήδη αργά... είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πώς έγινε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από θαμώνες που βρέθηκαν στο σημείο, όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα.  «Είμαι από πάνω στις κυλιόμενες και υπήρχε μία αναστάτωση. Βρίσκω έναν κύριο  και μου είπε ότι έπεσε μία γυναίκα, εγώ μου λέει άκουσα το μπαμ, με το που μπήκα μέσα στο Mall.  

Κοιτάω, μου λέει, κάτω στον πρώτο όροφο, από τον τρίτο έπεσε και δεν υπήρχαν, μου είπε, αίματα. Ήταν πάρα πολύ άσπρη. Ήρθε μου είπε αστυνομία και μετά εμάς μα διώχνανε. 


Δεν μας άφηναν να κάτσουμε και να κοιτάμε κάτω και έχουν κλείσει τις εισόδους. Λένε μάλιστα ότι δεν ξέρουν αν είναι ατύχημα ή αυτοκτονία», δήλωσε στο protothema.gr γυναίκα που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο τη στιγμή του τραγικού περιστατικού».


Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:  


Η ανακοίνωση της εταιρείας για το θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του πολυκαταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εκφράζει η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens.

Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».
epirusblog.gr
5 of 5
Μυστήριο με τη γυναίκα που έπεσε από τον 3ο όροφο του «The Mall» - H ανακοίνωση του εμπορικού κέντρου
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6930570081494827021
item