«Είχαμε σχέση με τη Μιμή Ντενίση πριν από 22 χρόνια… τι σκαλίζουν τώρα;»

«Είχαμε σχέση με τη Μιμή Ντενίση πριν από 22 χρόνια… τι σκαλίζουν τώρα;»
«Η σχέση μου με τη Μιμή Ντενίση είναι πάρα πολύ καλή».
Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για την απόφαση του να λάβει μέρος στο Your Face Sounds Familiar και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σχέση του με τη Μιμή Ντενίση πριν πάρα πολλά χρόνια ήρθε ξανά στο προσκήνιο τώρα που οι δυο τους βρίσκονται στο ίδιο show.

Όταν σου έγινε η πρόταση, ρώτησες ποιοι άλλοι θα συμμετέχουν και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή; Ρώτησα, τα περισσότερα παιδιά δεν τα γνώριζα, αλλά δεν ήταν αυτό το οποίο «μέτρησε» στο αν θα συμμετάσχω ή όχι. 

Μια παρέα θα είναι. Είμαστε 10 άνθρωποι που το διασκεδάζουμε, δεν υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε τίποτα, όλο γελάμε και πειραζόμαστε μεταξύ μας. 

Είναι τόσο λίγος ο χρόνος που έχουμε ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα κάθε φορά, που δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις και ίντριγκες. 

Για την κριτική επιτροπή γνώριζα μόνο ότι θα ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν συμφώνησα εγώ, 1,5 μήνα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ετά άρχισαν να προστίθενται τα ονόματα.

Όταν έμαθες ότι στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται και η Μιμή Ντενίση, πώς σου φάνηκε; Μια χαρά. Βρίσκω εξαιρετική τη Μιμή, πολύ εύστοχη στις παρατηρήσεις και στον τρόπο της, σε όλα τα παιδιά.

Το διαδίκτυο ξανάφερε στο προσκήνιο τη σχέση που διατηρούσες πολλά χρόνια πριν με τη Μιμή Ντενίση. 

Πώς νιώθεις που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας ότι υπήρξατε ζευγάρι; Αυτό συνέβη πριν από περίπου 22 χρόνια… Γιατί αρνούμαστε να δούμε αυτό που μας συμβαίνει και κοιτάζουμε να σκαλίσουμε πράγματα που έχουν συμβεί πριν από χρόνια, που έχουν ολοκληρωθεί; 

Έτσι είναι τα πράγματα, τα ξεχνάμε. Τώρα, αν κανείς δεν έχει τι να κάνει και πάει ο άλλος και τα σκαλίζει και ψάχνει να βρει…

Πώς είναι η σχέση σου με τη Μιμή Ντενίση; Πάρα πολύ καλή. Με τους κριτές δεν μιλάμε πολύ, μια «καλησπέρα» κι ένα «γεια» ανταλλάσσουμε στα διαλείμματα του γυρίσματος, γιατί είναι σε άλλο μέρος εκείνοι και σε άλλο εμείς. 

Γίνεται της «κακομοίρας» στην προετοιμασία και στο τέλος, όταν τελειώνουμε 1:30, είμαστε πολύ κουρασμένοι όλοι.

Με τη Μιμή Ντενίση είχατε μιλήσει και πριν βρεθείτε στο σόου, έτσι δεν είναι; Είχαμε ξανασυναντηθεί.

Τώρα που υπάρχει περισσότερη επαφή, υπάρχει το ενδεχόμενο, θα ήθελες να συνεργαστείς ξανά μαζί της; Είχαμε συνεργαστεί σε καλλιτεχνικό κομμάτι πριν από τη λήξη της σχέσης μας, μετά όχι.

Τώρα ετοιμάζει νέα παραγωγή για τη Σμύρνη… Τώρα που ετοιμάζει νέο έργο για τη Σμύρνη, αν νομίζει ότι με χρειάζεται, φαντάζομαι, θα μου το πει. Η Μιμή δεν έχει τέτοια, αυτό που θέλει το λέει.
epirusblog.gr
5 of 5
«Είχαμε σχέση με τη Μιμή Ντενίση πριν από 22 χρόνια… τι σκαλίζουν τώρα;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4326535891999396337
item