Γιάννενα: Στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ομάδα «Arsakeio Airlines» Γιάννενα: Στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ομάδα «Arsakeio Airlines» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ομάδα «Arsakeio Airlines»

Γιάννενα: Στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ομάδα «Arsakeio Airlines»
Μεγάλη είναι επιτυχία του Ομίλου Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, που διεξήχθη στην Αθήνα το Σάββατο 16 Μαρτίου. 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, 1η στην Περιφέρεια Ηπείρου, η ομάδα «Arsakeio Airlines» στην ανοικτή κατηγορία Δημοτικού «Αρχιπέλαγος Αιγαίο: Η Τεχνολογία βοηθά να αναπτυχθούν τα νησιά» ενώ απέσπασε και Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Μακέτας στην τελική φάση αξιολόγησης.
Θερμά συγχαρητήρια δίνει το σχολείο στους μαθητές Βαντώλα Κατερίνα, Μαγκούτη Αθηνά, Παπουτσή Εύα, Σιατούφη Νικόλα και στον προπονητή τους, τον δάσκαλο του Σχολείου Γκαρτζονίκα Βησσαρίωνα. 
Να σημειωθεί ότι το σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στους προκριματικούς ήταν 1.177 και στους τελικούς στην Αθήνα 80. 
Θερμά συγχαρητήρια δίνονται ακόμα και στην Ομάδα του Ομίλου «5th Graders Football Club» που συμμετείχε επίσης στους τελικούς του Πανελληνίου Διαγωνισμού στην Αθήνα, στην κατηγορία «Ποδόσφαιρο 2Χ2» και διαγωνίστηκε μεταξύ 104 ομάδων. 
Την ομάδα αποτελούσαν οι μαθητές Βλάχος Θεοφάνης, Μανής Ανδρέας και Πρίντζης Ιάσονας. 
Ευχαριστεί ακόμα όλους τους γονείς για τη στήριξη τη δασκάλα Αθανασίου Λητώ και τον καθηγητή Πληροφορικής του Σχολείου, Λαδιά Νικόλαο.
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας η ομάδα «Arsakeio Airlines»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8479803654765278219
Σχόλια
item