Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα


Κριός♈

Γενικά
Φίλε Κριέ, από σήμερα βγαίνεις στο φως και αποφασίζεις να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι, ιδίως επικοινωνιακά! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σου χαρίζει εύνοια σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Σήμερα ειδικά, είσαι ιδιαίτερα προσιτός, κοινωνικός και καλοπροαίρετος, γεγονός που θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει τις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Λειτουργείς για το κοινό καλό, αλλά ταυτόχρονα εκπληρώνεις και ένα σου μεγάλο όνειρο τώρα!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα διαπιστώσεις με κάποιο τρόπο, πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, σε βλέπει ερωτικά! Αν οι συνθήκες και το συναίσθημα σου, στο επιτρέπουν, προχώρησε το και ίσως σας βγάλει σε κάτι πολύ καλό, σταθερό και όμορφο! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και αφήνετε τα παλιά προβλήματα πίσω σας!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που οφείλεις να τις αρπάξεις άμεσα, για να γευτείς την απόλυτη επιτυχία!

Ταύρος♉


Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, αποτελεί αδιαμφισβήτητα την έναρξη μίας περιόδου, ανασκόπησης και άμεσης δράσης για την διαφύλαξη των σταθερών σου σχέσεων, αλλά και για την διατήρηση της καλής σου φήμης στο κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσει στην πρόοδο σου! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σήμερα, διορθώνεις κάποιες προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, προς αυτές!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι μόνο σοβαρές σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξει μία συζήτηση για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, όπως και για να διορθώσετε παλαιά προβλήματα και θέματα! Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας έρχεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΊσως η ιδανικότερη ημέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου! Άνοδος, πρόοδος, αναγνώριση, επιτυχία και φυσικά οικονομικές απολαβές, να περιμένεις!

Δίδυμοι♊


Γενικά
Από σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο κεφάτος, κοινωνικός και έτοιμος για σπουδαίες αλλαγές! Έχεις πλέον τις κατάλληλες ιδέες για να δρομολογήσεις έναν σου προσωπικό στόχο, στην επίτευξη! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνας σε βοηθά με κάθε τρόπο, αφού τώρα ξεπερνάς προβλήματα του παρελθόντος και μέσω της επικοινωνιακής οδού, βρίσκεις λύσεις με πολλούς συμμάχους δίπλα σου! Μετακινήσεις και ταξίδια σήμερα, σε ανανεώνουν!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων! Μην πεις όχι σε μία πρόταση για ραντεβού σήμερα ή σε μία έξοδο με φίλους! Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ήρεμη συζήτηση, βρίσκετε λύσεις με τον σύντροφο σε παροντικά, αλλά και παρελθοντικά θέματα σας!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΗ ανεμελιά σου και η υπεραισιοδοξία σου, σε παρασύρουν σε παράλογα έξοδα, αλλά και σε επαγγελματικά λάθη που θα φέρουν αργά ή γρήγορα απώλειες!

Καρκίνος♋


Γενικά
Η σημερινή ημέρα, απαιτεί από σένα σοβαρότητα, εντιμότητα και λακωνικότητα, αγαπητέ Καρκίνε! Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Χείρωνα, θα σου δώσει αρκετή εσωτερική δύναμη και μία αξιοθαύμαστη ικανότητα για αλλαγή! Θα καταφέρεις να διορθώσεις την διάθεση σου και να πάρεις σωστές πλέον αποφάσεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε τοξικό, που μέχρι τώρα σε πλήγωνε. Η διορατικότητα σου, θα διαχωρίσει σήμερα τους φίλους από τους εχθρούς!

Αισθηματικές ΠροβλέψειςΙδιαίτερα ερωτική ημέρα για σένα η σημερινή, αφού αναμένονται καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι δεσμευμένος, αρκεί να βρεθεί ο απαραίτητος χρόνος! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και διαπιστώνεις τι τελικά νιώθει για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά με την δύναμη της γοητείας και της διορατικότητας σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΙδανική μέρα για οικονομικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού θα βγεις κερδισμένος! Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν συμφωνίες και συζητήσεις, που αφορούν την επαγγελματική πρόοδο σου!

Λέων♌


Γενικά
Σήμερα, φίλε Λέοντα ανανεώνεσαι κοινωνικά, επικοινωνιακά και γεμίζεις διάθεση για αρμονία, απολαύσεις και χαρά! Το εποικοδομητικό Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα που πραγματοποιείται τώρα, εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, σε βοηθά να ξεπεράσεις την αρνητικότητα του παρελθόντος και σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία! Είσαι δίκαιος και ιδιαίτερα αγαπητός στους άλλους, γεγονός που σε βοηθά στην επίτευξη στόχων και επιθυμιών!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΤα αισθηματικά σου, γιορτάζουν σήμερα με κάθε τρόπο, αφού ξεπερνάς όλα τα προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις μία γνωριμία ή και ένα χαρμόσυνο μήνυμα, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με κάθε τρόπο εύνοια στην συντροφική ζωή ή ακόμα και ένα μεγάλο βήμα επισημοποίησης για την σχέση σου!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΟι επαγγελματικές σου συνεργασίες βελτιώνονται πλήρως! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να ξοδεύεις τόσα πολλά, απλά για να ευχαριστήσεις τους άλλους!

Παρθένος♍


Γενικά
Φίλε Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε ομορφαίνει, σε ανανεώνει και σου δίνει την δυνατότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και αποφασιστικά, στην έναρξη υγιεινής διατροφής ή δίαιτας για απώλεια κιλών! Επιπλέον, όμως θα λειτουργήσει και πιο ουσιαστικά για σένα! Μπορείς τώρα να κλείσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητας σου, να τελειώσεις με ευκολία τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σου και να βρεις κιόλας χρόνο να ξεκουραστείς!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΌχι ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική ημέρα για τα ερωτικά σου, ωστόσο είναι αρκετά εποικοδομητική! Αν είσαι ελεύθερος κάποιες επικοινωνίες ή επαφές, γίνονται πιο πονηρές, από όσο περίμενες, ιδίως με ένα άτομο μέσα από την δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος κερδίζεις «πόντους» με την φροντίδα και την περιποίηση που προσφέρεις στον σύντροφο!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά σήμερα, θα έχεις απόλυτη επιτυχία, αφού θα αναγνωρισθεί η αξία σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις παλαιά σου λάθη! Οικονομικά, μην αγχώνεσαι και αφέσου! Δεν είναι κακό να ξοδεύεις και για απολαύσεις!

Ζυγός♎


Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, καταφέρνεις να διορθώσεις την φήμη σου, να ξεχωρίσεις, να λάμψεις, να διασκεδάσεις και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και την δημιουργικότητα σου! Είσαι περιζήτητος, δημοφιλής και έχεις όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Μία νέα εποχή ξεκινά για σένα, αφού γενικά οι κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται, κυρίως λόγω του δικού σου βελτιωμένου εαυτού!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΣίγουρα από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ημέρες στα ερωτικά σου η σημερινή! Αν είσαι δεσμευμένος, ξεπερνάς με τον σύντροφο οτιδήποτε αρνητικό και απολαμβάνεις πάθος, ρομαντισμό, λάμψη συναίσθημα και συντροφικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φλερτ και κατακτήσεις, ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται τώρα και σου αλλάζει τελείως την διάθεση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι ο πιο ικανός και διαλλακτικός συνεργάτης, στον χώρο της εργασίας! Τύχη θα έχεις σε τυχερά παιχνίδια, όμως απέφυγε το υπερβολικό ρίσκο!

Σκορπιός♏


Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα θα βγάλει το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου και αυτό θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και κατ’ επέκταση την δράση σου, για το καλό του σπιτιού και της οικογένειας! Διορθώνονται παλαιά προβλήματα και οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται! Η ιδανικότερη ημέρα, για να την περάσεις μαζί με αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς!

Αισθηματικές ΠροβλέψειςΉσυχα, χωρίς τρανταχτές εξελίξεις σήμερα τα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος. Ωστόσο, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν, όμως πριν πάρεις απόφαση για επανασύνδεση, συμβουλέψου και την λογική σου, εκτός από την καρδιά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματικό δέσιμο με τον σύντροφο και ξεπερνάτε με ευκολία παλαιά προβλήματα και θέματα που είχες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα, ένα οικονομικό οικογενειακό πρόβλημα, θα λυθεί! Επαγγελματικά δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται από τους άλλους!

Τοξότης♐


Γενικά
Σήμερα, φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα σου δώσει τις σωστές επικοινωνιακές λύσεις και τους ορθούς τρόπους, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα και πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου. Θετικές οι εξελίξεις με έναν γείτονα, με αδέρφια ή συγγενείς! Στόχοι εκπληρώνονται και μετακινήσεις ευνοούνται!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι ελεύθερος, οι ερωτικές επικοινωνίες σήμερα, θα είναι τόσες πολλές που δεν θα προλαβαίνεις να φορτίσεις το κινητό σου! Απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ερωτικές εξομολογήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πρότεινε μία έξοδο ή εκδρομή στον σύντροφο και σίγουρα αυτό τώρα, θα σας ανανεώσει την σχέση, από κάθε άποψη!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, επικεντρώνεσαι στις συναδελφικές σου σχέσεις και τις βελτιώνεις! Οικονομικά, θα υπάρξουν έξοδα για μετακινήσεις!

Αιγόκερως♑


Γενικά
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, με την Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Χείρωνα, αποφασίζεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, να ηρεμήσεις και απολαύσεις τις μικρές χαρές τις ζωής! Νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Παλαιά προβλήματα ξεπερνιούνται εύκολα τώρα και καταφέρνεις μέσα από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να περάσει επιτέλους το δικό σου! Αξίζεις συγχαρητήρια για την υπομονή και την επιμονή σου!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα τις ζήλιες και την τάση για καταπίεση ή κτητικότητα, αφού μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, πλέον! Αισθησιασμός και ερωτισμός, χαρακτηρίζουν τις ερωτικές σου επικοινωνίες, επαφές και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, έχεις αρκετά αργούς ρυθμούς, ωστόσο τελικά ανταπεξέρχεσαι σε υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και πολλές λύσεις για παλαιά προβλήματα!

Υδροχόος♒ 


Γενικά
Μία μέρα ιδανική για να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, αγαπητέ Υδροχόε! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, σε Εξάγωνο με τον Χείρωνα, εκτός του ότι σε ομορφαίνει και στην κυριολεξία λάμπεις, σε βοηθά να κλείσεις παλαιές πληγές μια και καλή, να ξεπεράσεις τοξικές επιρροές και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον, υλοποιώντας τες από σήμερα! Πετυχαίνεις με ευκολία στόχους και κάνεις σήμερα, μία νέα αρχή!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΑν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές οι ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ερωτική γενική εύνοια και βελτίωση γενικά της ερωτικής σου ζωής! Επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα, να δεχτείς πρόταση από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις στην σχέση σου, αφού με τον σύντροφο, ξεπερνάτε όλα τα προβλήματα!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΣήμερα βρίσκεις την λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολούσε, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Επίσης τώρα, θα μπουν οι βάσεις για μία επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία!

Ιχθύες♓ 


Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, επιτέλους ηρεμείς και για αυτό ίσως, επιδιώκεις να μιλάς λιγότερο! Συναναστρέφεσαι μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη, αφού εμπιστεύεσαι την ισχυρή σου διαίσθηση! Η Αφροδίτη σε Εξάγωνο με τον Χείρωνα, σε απαλλάσσει από φοβίες, άγχη, άσχημα συναισθήματα και αρνητικές αναμνήσεις! Ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και συναισθηματικά και επιστρατεύεις διαίσθηση και ένστικτο, για κάθε σου δράση και απόφαση! Ένα μυστικό σου, διαφυλάσσεται με επιτυχία!


Αισθηματικές ΠροβλέψειςΈνας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς χωρίς να επιστρατεύσεις και χωρίς να συμβουλευτείς πρώτα την λογική σου! Ιδίως αν είναι απαγορευμένη σχέση, θα σου δημιουργήσει αρκετό άγχος, ο κίνδυνος της αποκάλυψης! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία συζήτηση με τον σύντροφο, σου δίνει και πάλι συναισθηματική σιγουριά και ηρεμία!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΕπαγγελματικά, μπορεί να έκανες κάποια λάθη, λόγω αφηρημάδας, αλλά βρίσκεις τρόπο να τα διορθώσεις! Μην χάσεις καμία ευκαιρία σήμερα, για οικονομική άνοδο! Ευνοείσαι πολύ!
epirusblog.gr
5 of 5
Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019
epirusblog.gr
5 of 5
ζώδια 8630578681216247638
item