Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας ...Για Τα Προσφυγόπουλα :Στο Ίδιο Έργο Θεατές"

Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας ...Για Τα Προσφυγόπουλα :Στο Ίδιο Έργο Θεατές"

Ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Στο ίδιο έργο θεατές
"Το τελευταίο διάστημα στα σχολεία της Φιλιππιάδας ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ δειλά - δειλά και η εκπαίδευση των παιδιών των ΔΥΕΠ . 

Χρησιμοποιούμε τον όρο ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΞΑΝΑ γιατί το πρώτο εγχείρημα εισόδου αυτών των παιδιών στα σχολεία μας , πριν 2 χρόνια , οδήγησε στο να αποκαλυφθούν τα ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ εκ μέρους των ιθυνόντων του κράτους με τραγικά αποτελέσματα. 

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΑΝ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΔΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ .

( < Διακόπτεται προσωρινά η εκπαίδευση προσφυγόπουλων στη Φιλιππιάδα λόγω ... Ηπατίτιδας > ΕΡΤ 23/11/16 )

Σήμερα η νέα προσπάθεια εισόδου αυτών των παιδιών στα σχολεία μας και πάλι χαρακτηρίζεται από ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ .

Πιο συγκεκριμένα: Ενώ από την μία πλευρά οι Έλληνες μαθητές για να μπορέσουν να <σταθούν> στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο ακολουθούν 8 έως 11χρόνια Ελληνικής εκπαίδευσης και μιλώντας Ελληνικά στην καθημερινότητα τους ως μητρική γλώσσα, από την άλλη εμφανίζονται οι ιθύνοντες του Υπουργείου να θέλουν να μας πείσουν ότι με 3 - 4 μήνες τα παιδιά των ΔΥΕΠ ξέρουν Ελληνικά , γράφουν τέλεια , ψέλνουν κάλαντα στον Δήμαρχο κλπ. 

Το ίδιο έργο, το ίδιο σενάριο, ο ίδιος σκηνοθέτης. Θυμόμαστε , πριν 2 χρόνια για να μας πείσουν στην ερώτησή μας .. < πότε πρόλαβαν να εμβολιαστούν αφού απαιτείται αριθμός επαναληπτικών δόσεων εμβολίων πολυετούς διάρκειας > μας μιλούσαν για ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ . 

Μάλλον τώρα θα μας πούνε για ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . 

Όμως όπως και να έχει το πράγμα μαζί με την λογική που επαναστατεί , συστρατεύονται πλέον και μελέτες Επιτροπών και Πανεπιστημίων που δείχνουν το χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης αυτών των παιδιών δυναμώνοντας έτσι την φωνή κάποιων εκπαιδευτικών να μιλήσουν και να αναφέρουν ότι: Στο 55ο Δημ. Σχολ. Αθηνών εκπαιδευτικός της Α τάξης εξηγεί πως έχει εγγεγραμμένους 26 μαθητές στην τάξη, από τους οποίους οι 12 δεν μιλούν καθόλου Ελληνικά!

«Συνεννοούμαστε στη νοηματική» ...Στο 54ο Δ.Σχ. Αθηνών περιγράφει χαρακτηριστικά άλλη εκπαιδευτικός ... <μιλάω στα παιδιά από την Συρία αγγλικά ... πως θα πάνε Γυμνάσιο αυτά τα παιδιά > Επίσης η Διευθύντρια καταγγέλλει ότι οι ΜΚΟ τους πιέζουν και τους επιβάλουν, κατά μία έννοια , να πάρουν μεγαλύτερο αριθμό παιδιών αδιαφορώντας για το μάθημα: <Έχουμε 16 παιδιά στο Δ1 αλλά τα 10 δεν μιλούν ελληνικά και οι ΜΚΟ μας λένε αφού έχετε 16 παιδιά πάρτε και άλλα.

Ουσιαστικά γίνεται ένα ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ .....> ( <Απαράδεκτη κατάσταση σε βάρος προσφυγόπουλων ......> Ριζοσπάστης 10/10/17 )

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Οι συνέπειες της παραπάνω εκπαιδευτικής πολιτικής οδηγούν αναπόφευκτα σε 2 προβλήματα . 1) ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ: Μην γνωρίζοντας Ελληνικά τα παιδιά αυτά σταδιακά ΓΚΕΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ .<Υποδεχόμαστε μαθητές που δεν μιλούν ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά μπαίνουν στα τμήματα εντελώς απροετοίμαστα μέσα στις τάξεις μας μετά από 10 λεπτά βαριούνται με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πόση ώρα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος ένα μάθημα που δεν καταλαβαίνει ? 
Η γκετοποίηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος που μπορεί να μετατρέψει την περιοχή σε ΓΚΕΤΟ παραβατικής συμπεριφοράς  ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ >
( < Επιστολή εκπαιδευτικών του 21ου και 165ου Δ. Σχ. Αθηνών...> Αlfavita 15/10/17 )

2) Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. Ως φυσικό επακόλουθο η υποβάθμιση της Παιδείας είναι δεδομένη και το καταμαρτυρούν πλέον και τα πορίσματα επιστημονικής επιτροπής του Υ. Παιδείας. 

Εκεί αναφέρετε ότι μία από τις ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ σε διεθνείς μαθητικούς διαγωνισμούς είναι ότι << το 11% των μαθητών στην Ελλάδα προέρχεται από οικογένειες μεταναστών . 

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ . ( < Τους εκπαιδευτικούς δείχνει ο PISA .... > Καθημερινή 21/09/17 ).

Αναφερθήκαμε στα παραπάνω καταγεγραμμένα περιστατικά στα ΜΜΕ με την λογική ότι αν μιλήσουμε για περιπτώσεις παιδιών ΔΥΕΠ που συμβαίνουν στα σχολεία μας (παιδιά που δεν μιλούν Ελληνικά ,που δεν κατανοούν , εκπαιδευτικός μεταφράζει αγγλικά, και ότι καταλάβουν, από το μάθημα που διδάσκει κλπ) θα είμαστε τότε σίγουρα ....... ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ κ.α

ΥΓ.1 * Πριν 2 χρόνια όταν μιλήσαμε για προβληματική και επικίνδυνη είσοδο των παιδιών των ΔΥΕΠ στα σχολεία μας χαρακτηριστήκαμε τότε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ κλπ από τους ιθύνοντες και χειραγωγημένα ΜΜΕ. Ένα μήνα αργότερα δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε όταν τα παιδιά αυτά ήταν ανεμβολίαστα και έπασχαν από λοιμώδη μεταδοτικά νοσήματα ( Ηπατίτιδα )

* Πριν 1 περίπου χρόνο μιλήσαμε για ΑΝΤΙΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ που διδάσκονταν στα σχολεία μας . Αμέσως χαρακτηριστήκαμε ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ , ΓΟΝΕΙΣ- ΤΑΛΙΜΠΑΝ κλπ. Λίγους μήνες αργότερα το Συμβούλιο της Επικρατείας καταργούσε ως αντισυνταγματικά και αντιορθόδοξα τα βιβλία των θρησκευτικών δικαιώνοντας και πάλι τις καταγγελίες μας.

* Τώρα τι ΤΑΜΠΕΛΑ ( ελλείψει επιχειρημάτων ) θα μας τοποθετήσουν και πόσο χρόνο θα αντέξει θα δούμε.

ΥΓ2 * Στη γιορτή των Χριστουγέννων σε σχολείο του Δήμου μας παραβρέθηκαν και τα παιδιά από την ΔΥΕΠ . Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν , προφανώς έπρεπε να αφαιρεθούν αρκετά στοιχεία της γιορτής που ενοχλούσαν λόγω θρησκεύματος . 

Τα πλάνα όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι άκρως αποκαλυπτικά και σαφώς δεν συνδέονται με το μήνυμα γέννησης του Θεανθρώπου.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ Ή ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΟΥΜΕ ????

Υ3 Κάτω από αυτές τις συνθήκες που ζούμε , η σιωπή δεν είναι χρυσός και μπορεί να ερμηνευτεί τόσο από την κεντρική όσο και από την τοπική εξουσία, ως συναίνεση ή αποδοχή των όσων βιώνουμε. 

Υπό το καθεστώς αυτό ανακοινώνεται η παραπάνω επιστολή ως μία φωνή διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ των κρατούντων . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 1ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας ...Για Τα Προσφυγόπουλα :Στο Ίδιο Έργο Θεατές"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5479211166742662853
item