Τουλάχιστον 17 νεκροί από την πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές Τουλάχιστον 17 νεκροί από την πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τουλάχιστον 17 νεκροί από την πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές

Τουλάχιστον 17 νεκροί από την πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο γραφείων στην Ντάκα, την πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, ανακοίνωσε αξιωματούχος των διασωστών.
«Ο απολογισμός ανέβηκε στους 17 νεκρούς», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Χουρσίντ Αλάμ προσθέτοντας πως είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται. Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για επτά νεκρούς.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν προς το παρόν άγνωστα. Εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν φλόγες και μαύρο καπνό να βγαίνουν από την πρόσοψη του κτιρίου και ένα πλήθος ανθρώπων να έχει συγκεντρωθεί στον δρόμο μπροστά από αυτό.
Σοκάρουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ βουτιά στο κενό για να σωθούν έκαναν εγκλωβισμένοι στο φλεγόμενο κτίριο των 19 ορόφων.
Εικόνες από το σημείο της πυρκαγιάς στην πρωτεύουσα Ντάκα δείχνουν ανθρώπους να προσπαθούν να ξεφύγουν από την πύρινη κόλαση χρησιμοποιώντας ένα σκοινί, ενώ άλλοι  διακρίνονται να πέφτουν στο έδαφος.

epirusblog.gr
5 of 5
Τουλάχιστον 17 νεκροί από την πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 8425240813364844604
Σχόλια
item