Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέρριψε το Survivor!

Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέρριψε το Survivor!
Ξεκίνησε το μόντελινγκ χάρη στην προτροπή της μητέρας της. Πήρε ένα μεγάλο μάθημα ζωής στο ριάλιτι μόδας.
Συνεχίζει με μια βαλίτσα στο χέρι, αναζητώντας τη μεγάλη ευκαιρία της σε κάστινγκ στην Ιταλία και στις ΗΠΑ. Άραγε μετανιώνει για την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο φετινό GNTM

«Στην αρχή ναι, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και έκανα και τους γονείς μου να στενοχωρηθούν λόγω των σχολίων που δέχτηκα. 
Αλλά πλέον, επειδή είμαι πολύ πιο δυνατή από την εμπειρία και το μάθημα ζωής που πήρα και επειδή με έχει βοηθήσει και στη δουλειά, δεν το μετανιώνω. Θα το ξαναέκανα», λέει η Μέγκι Ντρίο.
Η Μέγκι εξηγεί ότι, στον φωτογραφικό φακό βρήκε έναν τρόπο να είναι λιγότερο εσωστρεφής, να επικοινωνεί τα συναισθήματα της. Αυτό τη γοήτευσε εξαρχής στο μόντελινγκ, γι' αυτό και θα δυσκολευτεί να θυσιάσει τη δουλειά της για μια πρόσκαιρη τηλεοπτική επιτυχία.
«Είχα και έχω πάρα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις. Η πρόταση του "Survivor" ισχύει. Όμως δεν πήγα στο GΝΤΜ για να μπω στην τηλεόραση, αλλά για να βελτιώσω τη δουλειά μου. Γι' αυτό απέρριψα το "Survivor". 

Δεν είχε να προσφέρει κάτι στην καριέρα μου ως μοντέλο. Θέλω να κάνω πράγματα που θα κάνουν καλό σε μένα, όχι στους άλλους», λέει η ίδια στο Gala.
epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκι Ντρίο: Αποκαλύπτει τον λόγο που απέρριψε το Survivor!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 638730458098962008
item