Βάνα Μπάρμπα και Μαίρη Μηλιαρέση, η νέα κόντρα στη showbiz Βάνα Μπάρμπα και Μαίρη Μηλιαρέση, η νέα κόντρα στη showbiz | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάνα Μπάρμπα και Μαίρη Μηλιαρέση, η νέα κόντρα στη showbiz

Βάνα Μπάρμπα και Μαίρη Μηλιαρέση, η νέα κόντρα στη showbiz

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» μεταξύ άλλων ρώτησε τη Μαίρη Μηλιαρέση «Βάζει και η Βάνα Μπάρμπα υποψηφιότητα για δήμαρχος Γλυφάδας;».

Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν απρόσμενη αλλά και αρκετή για να δημιουργήσει μία νέα κόντρα της ίδιας με τη Βάνα Μπάρμπα. «Δεν ξέρω αγάπη μου, δεν έχω ιδέα.

Αλήθεια. Κάτι έχω ακούσει, αλλά… εντάξει, δεν θέλω να αρχίσω τα γέλια τώρα. Πρωί πρωί… Θα τρελαθούμε. Sorry κιόλας δηλαδή… Κάτι άκουσα αλλά τι να σχολιάσω;» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο της.Και η απάντηση από τη Βάνα Μπάρμπα δεν άργησε να έρθει. Η ηθοποιός μέσα από την εκπομπή του Alpha, «Τι λέει;»  απάντησε στη Μαίρη Μηλιαρέση.

«Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει και να πει την άποψή του. 

Απλά δεν μου αρέσει να απαντώ και να ασχολούμαι με πράγματα και με ανθρώπους που ίσως καμιά φορά είναι άνευ ουσίας. 

Λίγο στα φλας, λίγο στην πολιτική ξέρετε ο ένας λίγο βλέπει τον άλλον κάπως. Εγώ απαντώ με ένα χαμόγελο και με αγάπη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάνα Μπάρμπα και Μαίρη Μηλιαρέση, η νέα κόντρα στη showbiz
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7416527078809295780
Σχόλια
item