Γιάννενα: Συνεχής και ουσιαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια απο τον ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ

Γιάννενα: Συνεχής και ουσιαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια απο τον ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Με μοναδικό στόχο την επέκταση έργων και παρεμβάσεων αντίστοιχων με αυτά που υλοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και σε άλλα σχολικά συγκροτήματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η αρμόδια Σχολική Επιτροπή, προχωρά άμεσα σε νέα ουσιαστικά έργα, τόσο σε εξωτερικούς, όσο και εσωτερικούς χώρους σχολείων.
Οι νέες παρεμβάσεις θα γίνουν όπου έχουν εντοπιστεί προβλήματα και ελλείψεις από την υπηρεσία ή επιβεβαιώθηκαν από αυτοψίες, μετά από αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι παρεμβάσεις αυτές θα επικυρωθούν στη συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής την προσεχή Παρασκευή και μετά την έγκρισή τους από το δημοτικό συμβούλιο θα ξεκινήσει η υλοποίηση των παρεμβάσεων.
Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Βούλα Τσίλη, μίλησε χθες στο Ioannina TV και μεταξύ άλλων, σημείωσε πως οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Φεβρουαρίου και θα περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις κυλικείων, αντικαταστάσεις ή επιδιορθώσεις εσωτερικών και εξωτερικών θυρών, επιδιορθώσεις – ανακαινίσεις χώρων υγιεινής και προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εποπτικού υλικού.
Η κα. Τσίλη στις δηλώσεις της στο Ioannina TV, αναφέρθηκε και σε αυτές τις παρεμβάσεις αλλά και σε ένα δεύτερο πλέγμα παρεμβάσεων, που θα αναφέρονται στους αθλητικούς χώρους και τα κλειστά γυμναστήρια των σχολικών κτιρίων.
Ήδη, το πρώτο μέρος αντίστοιχων εργασιών έχει ολοκληρωθεί από το περασμένο καλοκαίρι, αναβαθμίζοντας σημαντικά και την αισθητική αλλά και τη λειτουργική εικόνα των χώρων.
«Προτεραιότητα της Σχολικής Επιτροπής και της δημοτικής αρχής αποτελεί η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών και η παροχή κάθε δυνατότητας στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για ένα σύγχρονο, εξοπλισμένο και αισθητικά αναβαθμισμένο σχολείο», σημείωσε η καΤσίλη που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην άριστη συνεργασία με τις υπηρεσίες της εκπαίδευσης, με τις διευθύνσεις των σχολείων και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
anex.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνεχής και ουσιαστικές παρεμβάσεις σε Γυμνάσια και Λύκεια απο τον ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4353305164020289205
item