Γιάννενα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ απο τα Γιάννενα - Η ΝΔ θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές Γιάννενα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ απο τα Γιάννενα - Η ΝΔ θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ απο τα Γιάννενα - Η ΝΔ θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές

Γιάννενα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ απο τα Γιάννενα - Η ΝΔ θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές

Την πίστη του ότι η Νέα Δημοκρατία θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές στις Ευρωεκλογές του Μαΐου ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν εξέφρασε από τα Γιάννενα χτες ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα όσα προσλαμβάνει κατά τις επισκέψεις του σε μεγάλες πόλεις της χώρας, αφού εκτός των Ιωαννίνων έχει βρεθεί σε Κοζάνη, Φλώρινα αλλά και Άρτα,  όπου συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και με πολίτες.

«Στόχος μου εξαιτίας και της προηγούμενης ιδιότητάς μου καθώς υπήρξα εκδότης και δημοσιογράφος, να ακούω και να μαθαίνω για τα τοπικά θέματα και προβλήματα», σημείωσε για τα τοπικά θέματα που τις περισσότερες φορές δεν διαφοροποιούνται από τα εθνικά προβλήματα. 

Η ανεργία, ο πρωτογενής τομέας που δεν αναπτύσσεται όσο θα μπορούσε, η υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων και πολλά ακόμα, είναι προβλήματα που αφορούν  όλη τη χώρα και δεν έχουν τοπική μόνο διάσταση.

Ο κ. Κύρτσος τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην ευρύτερη περιοχή του έθεσαν θέματα που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων με την κατάρρευση τιμών του γάλακτος, την εκτόξευση του κόστους  της αγροτικής παραγωγής με ακριβότερα καύσιμα.

Ζήτησε δε από τους εκπροσώπους των φορέων που επισκέφθηκε όπως το Επιμελητήριο, να του καταθέσουν προτάσεις ώστε να μπορέσει να προωθήσει ζητήματα στο ευρωκοινοβούλιο: «Τους ζήτησα να μου προτάξουν τέσσερα με πέντε θέματα ώστε να μπορέσω να τα προωθήσω», σημείωσε.

epirusonline.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ απο τα Γιάννενα - Η ΝΔ θα έχει τους περισσότερους ευρωβουλευτές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7968516078868448629
Σχόλια
item