Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη; Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;
Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τον γιο του, Άγγελο και έφυγαν για το εξωτερικό!
Ο 16χρονος Άγγελος λατρεύει να ταξιδεύει με τον πατέρα του και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δυο τους πήγαν στην Πράγα! Διαβάστε παρακάτω...
Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τοπία από την Πράγα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πως είναι με τον γιο του στον εξωτερικό ποστάροντας μία δική του φωτογραφία και μία του γιου του από το ολιγοήμερο ταξίδι τους!
Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί του και όχι μαζί με την Ελένη! Η ίδια, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με ψυχραιμία αλλά το παρασκήνιο τρέχει.... 
Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους:
latsios3
latsios6

Μαχαιριά στην καρδιά για τη Μενεγάκη! Η προδοσία από τον γιο της και η παρέμβαση του Γιάννη Λάτσιου!

Eιδησάρα σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Η Ελένη Μενεγάκη περνάει πολύ δύσκολα, αφού μπορεί στην εκπομπή της να έχει ανακάμψει αισθητά, αλλά στα προσωπικά της ζορίζεται!
Ο λόγος; Ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος άφησε τη βίλα στα Μελίσσια και μένει πλέον με τον πατέρα του, στο δικό του σπίτι!
Ο 16χρονος Άγγελος ανέφερε στη μητέρα του ότι ήθελε μια αλλαγή, αλλά η αλήθεια κρύβεται αλλού και στο Vanda's έχουμε όλο το παρασκήνιο! 
Ο Άγγελος δεν μπορεί να συνηθίσει ότι οι γονείς του είναι χωριστά! Ναι μεν έχει πολύ καλές σχέσεις με το Μάκη Παντζόπουλο, αλλά ως γνωστόν σαν τους γονείς μας κανένας!
Έτσι λοιπόν ο Άγγελος εδώ και λίγες μέρες μένει στην Εκάλη. Μάλιστα καθοριστικό ρόλο για την μετακόμιση έπαιξε ένα τηλεφώνημα που ο ίδιος ο Γιάννης Λάτσιος έκανε στην Ελένη. 
Με συνοπτικές και συναινετικές διαδικασίες, ο Άγγελος έφυγε από τα Μελίσσια και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Εκάλης! 
Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς είναι το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου σας έχω και φωτογραφία! Ιδού:
Μάλιστα εμείς παλαιότερα, σας είχαμε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τις σχέσεις Μάκη - Άγγελου Λάτσιου γράφοντας: «Τις περισσότερες φορές αρνείται να ακολουθήσει τη μητέρα του στις εξορμήσεις της είτε στην Άνδρο είτε σε κάποιον μακρινό προορισμό –με ελάχιστες εξαιρέσεις– και μοιράζεται πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, καθώς οι δυο τους έχουν γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι.» 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 413684090213876671
Σχόλια
item