Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας ανοίγει για πρώτη φορά το καμαρίνι της!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας ανοίγει για πρώτη φορά το καμαρίνι της!
Ο φακός του YOU ακολούθησε για ένα ολόκληρο 24ωρο την παρουσιάστρια του «Happy Day». 
Βρεθήκαμε από τις πρώτες πρωινές ώρες στο καμαρίνι της στον Alpha και ακολουθήσαμε βήμα-βήμα το εξαντλητικό αλλά δημιουργικό πρόγραμμα μιας υπερταλαντούχας μαμάς και δημοσιογράφου!
Εδώ και πέντε χρόνια το πρωινό ξύπνημα παραμένει το ίδιο, όπως και η διαδρομή από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, στο στούντιο Pro του Αlpha. 
Η Σταματίνα ξυπνά στις 5.30 για να βρεθεί μία ώρα αργότερα στο καμαρίνι της. Έχει φροντίσει βέβαια να προετοιμάσει ό,τι αφορά στις δύο μικρές της κόρες που ξυπνούν λίγο αργότερα για το σχολείο τους και να δώσει το πρώτο γεύμα της ημέρας στον δέκα μηνών γιο της, Γιάννη Εφραίμ. 

Τα πρώτα 45 λεπτά από τη στιγμή που θα βρεθεί στον Alpha ανήκουν στους στενούς συνεργάτες της που επιμελούνται την εμφάνισή της, τη μακιγιέρ και κομμώτριά της Ρούλα Μαρινοπούλου και τον στυλίστα της Σπύρο Σαββίνο τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα. 

Η Σταματίνα δεν αγαπά τους πειραματισμούς τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα μαλλιά και το μακιγιάζ της. 

Θα δεχθεί όμως τις αλλαγές που θα της προτείνουν, αρκεί να μπορεί να τις υποστηρίξει και να αισθάνεται άνετα με αυτές. Τα μαλλιά της είναι ένα μεγάλο ατού της εικόνας της και δίνει μεγάλη σημασία στο μήκος και την περιποίησή τους. 

Με τον στυλίστα της φροντίζει να κάνει μία μέρα την εβδομάδα το fitting όλων των υπόλοιπων ημερών για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη, αλλά φυσικά κάθε εκπομπή έχει την ιδιαιτερότητά της και οι ενδυματολογικές ανατροπές είναι σχεδόν αναμενόμενες! 
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας ανοίγει για πρώτη φορά το καμαρίνι της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5247313594230817827
item