Γυναίκα και τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί στις Σέρρες

Γυναίκα και τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί στις Σέρρες

Μια 23χρονη Ελληνίδα ήταν η αρχηγός μιας σπείρας πιτσιρικάδων, οι οποίοι διέρρηξαν ένα κατάστημα σε περιοχή των Σερρών το μεσημέρι του Σαββάτου προκαλώντας σημαντικές φθορές, ωστόσο δεν κατάφεραν να κλέψουν κάτι γιατί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την επικεφαλής της «άγουρης» συμμορίας και τρία αγόρια από τα μέλη της, ενώ το πρωί της Κυριακής εντόπισαν σε άλλη περιοχή των Σερρών και ένα επίσης ανήλικο κορίτσι που είχε διαφύγει αρχικά. 


Όλοι μαζί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος των γονέων των τεσσάρων παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Το ένα μετά το άλλο, τρία καταστήματα διέρρηξαν άγνωστοι στον Βόλο, τα ξημερώματα της Δευτέρας και δεν αποκλείεται να ήταν οι ίδιοι σε όλες τις περιπτώσεις. 

Στόχος έγιναν μία ταβέρνα και ένα καφέ στην περιοχή των Παλαιών και ένα κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης, από τα οποία οι δράστες άρπαξαν χρηματικά ποσά και ένα τάμπλετ. Οι έρευνες της Ασφάλειας για την εξιχνίαση των διαρρήξεων βρίσκονται σε εξέλιξη.
epirusblog.gr
5 of 5
Γυναίκα και τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν μαγαζί στις Σέρρες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 621840805171796716
item