Γιάννενα: Μια μοναδική βραδιά αγάπης για τη «Φλόγα» και τα παιδιά της

Γιάννενα: Μια μοναδική βραδιά αγάπης για τη «Φλόγα» και τα παιδιά της

Θερμά αγκάλιασαν οι Γιαννιώτες την πρωτοβουλία των «Paguristas» να διοργανώσουν μία εθελοντική βραδιά αγάπης και στήριξης του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Η Φλόγα».

Κατάμεστο από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν τον οβολό τους για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου της «Φλόγας», με το συγκρότημα των Χαγιάλ να χαρίζει στο πολυπληθές κοινό μοναδικές στιγμές και πολλή συγκίνηση. 


Είναι σαφές ότι τα έσοδα της συναυλίας θα πιάσουν τόπο εξασφαλίζοντας καλύτερη θεραπεία για τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του εκπροσώπου των «Paguristas» Παύλου Χήτα, ο οποίος ευχαρίστησε τους Χαγιάλ και τους μουσικούς για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και το Πνευματικό Κέντρο για την παραχώρηση της μεγάλης του αίθουσας. 


Ακολούθως, το λόγο πήρε η εκπρόσωπος της «Φλόγας» στα Γιάννενα Ευανθία Καρρά, η οποία αναφέρθηκε στο έργο του Συλλόγου τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεται και ευχαρίστησε τους «Paguristas» για την πρωτοβουλία τους. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος εξήρε την όλη προσπάθεια. 

Στη συνέχεια η παραγωγός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Γιώτα Φλώρου μίλησε για τη ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη Μάνου Λοίζου, ενώ πριν από κάθε τραγούδι του που ερμήνευαν οι Χαγιάλ αφηγούνταν την ιστορία που οδήγησε στη δημιουργία του. 


Κ. ΑΓΟΡΗΣ

proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια μοναδική βραδιά αγάπης για τη «Φλόγα» και τα παιδιά της
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3845459544121657442
item