Γιάννενα: Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες Γιάννενα: Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες

Γιάννενα: Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες

Την τρίτη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους ευεργέτες της πόλης των Ιωαννίνων διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στον πολυχώρο «Δ. Χατζής». 

Μετά την Ελευθερία Μπάρκα, τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη την Αλεξάνδρα – Ελένη Γκαστή, τον Γεώργιο Μουλαϊμίδη, την Ευθαλία Σούρλα, την Περσεφόνη Κοτρότσιου, την Ελένη Κανδηλά και τον Δημήτριο Κωστόπουλο, η τρίτη εκδήλωση αφορά στη ζωή και το έργο των Βασιλείου Πυρσινέλλα και Ελένης Αρσένη - Γεροντικού.

Ομιλητές θα είναι η Μαίρη Ζάγκλη- Μπόζιου, ΕΕΔΙΠ του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, και ο Νικόλαος Γεροντικός συγγενής της ευεργέτιδας. 

Παράλληλα η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για τα κληροδοτήματα, Γεωργία Γιώτη, θα παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία για τα κληροδοτημάτων των δύο αυτών ευεργετών που διαχειρίζεται ο Δήμος, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του ΠΚΔΙ, Κωνσταντίνος Γκόγκος. 

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Την Πέμπτη η τρίτη εκδήλωση για τους ευεργέτες
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1788894010028717152
Σχόλια
item