Ήγουμενίτσα: Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας εόρτασαν τον άγιο Χαράλαμπο Ήγουμενίτσα: Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας εόρτασαν τον άγιο Χαράλαμπο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας εόρτασαν τον άγιο Χαράλαμπο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ήγουμενίτσα: Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας εόρτασαν τον άγιο Χαράλαμπο
Συγκινητικές οι εικόνες στο  εκκλησάκι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας άγιος Χαράλαμπος, όπου οι τρόφιμοι εόρτασαν τη μνήμη του ιερομάρτυρα: 

Ο πρεσβύτης λειτουργός π. Γεώργιος Σιαμάντης (συνταξιούχος κληρικός), με την ταπεινή και απλή παρουσία του, γεμάτος φως και καλοσύνη, με αυτά τα χαρακτηριστικά και τα ξεχωριστά στοιχεία της γόνιμης διακονίας του και του γαλήνιου προσώπου του, αγγίζει τις καρδιές των τροφίμων, όσοι μπόρεσαν να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να εκκλησιαστούν, οι οποίοι λησμόνησαν αυτές τις στιγμές τις δυσκολίες και την ανημπόρια τους, αφού άκουσαν τον π. Γεώργιο να τους λέει, πολύ πειστικά, για τη δύναμη πίστης του αγίου Χαραλάμπους, που ήταν τέτοια, ώστε σε ηλικία 113 ετών άντεξε με νεανικό παλμό τα βασανιστήρια των διωκτών του. 

Και φαίνεται ξεκάθαρα από το βίο του, το αντιλήφθηκαν οι πονεμένοι γέροντες με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο καθένας, ότι ο η απερίγραπτη φιλανθρωπία του Θεού έχει ορίσει όρους πνευματικής κερδοφορίας. Γι΄ αυτό η αγάπη Του δεν είναι περιφρονητέα. 

katoci.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Ηγουμενίτσας εόρτασαν τον άγιο Χαράλαμπο
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6807658686665469286
Σχόλια
item