Την Ιωάννα Μπέλλα τη γνωρίζεις! Τον κούκλο αδελφό της τον έχεις δει;

Την Ιωάννα Μπέλλα τη γνωρίζεις! Τον κούκλο αδελφό της τον έχεις δει;
Αδιαμφισβήτητα, η Ιωάννα Μπέλλα είναι ένα από το πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών.
Έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στις auditions του GNTM, όπου απορρίφθηκε λόγω πλαστικών επεμβάσεων. 
Αυτό, βέβαια, δεν την εμπόδισε να κερδίσει τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς 2018» και να «παρελάσει» από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με τις ατάκες της να συζητιούνται για εβδομάδες. 
Μάλιστα, η τελευταία φορά που το όνομά της… έπεσε στο τραπέζι ήταν όταν ενεπλάκη στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη.
Παράλληλα με όλα αυτά, λοιπόν, η Ιωάννα προσπαθεί να χτίσει την καριέρα της στο χώρο του modeling και, μέχρι στιγμής, δείχνει να τα έχει καταφέρει μια χαρά. 
Το επαγγελματικό πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο καθημερινά, αλλά κάθε φορά που βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο τον αφιερώνει στα αγαπημένα της πρόσωπα. 
Έτσι, κατάφερε να κάνει πρόσφατα ένα ταξίδι-αστραπή στο πατρικό της, στην Ημαθία, για να δει την οικογένειά της. Η μελαχρινή καλλονή, μάλιστα, δεν σταμάτησε να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από την απόδρασή της.
Σε μια από αυτές, μάλιστα, τους… σύστησε τον κούκλο αδερφό της, Γιώργο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που τον έβγαλε στον κήπο του σπιτιού τους. 
Το εν λόγω στιγμιότυπο αποδεικνύει πως είναι η Ιωάννα Μπέλλα έχει.. ομορφόσογο.
epirusblog.gr
5 of 5
Την Ιωάννα Μπέλλα τη γνωρίζεις! Τον κούκλο αδελφό της τον έχεις δει;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8457785159737152421
item