Αποκλειστικό! Εκτός εαυτού η Ζόζεφιν στο κέντρο που τραγουδάει! Ούρλιαζε στα καμαρίνια! Αποκλειστικό! Εκτός εαυτού η Ζόζεφιν στο κέντρο που τραγουδάει! Ούρλιαζε στα καμαρίνια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποκλειστικό! Εκτός εαυτού η Ζόζεφιν στο κέντρο που τραγουδάει! Ούρλιαζε στα καμαρίνια!

Αποκλειστικό! Εκτός εαυτού η Ζόζεφιν στο κέντρο που τραγουδάει! Ούρλιαζε στα καμαρίνια!
Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο νυχτερινό κέντρο ΑΘηνών όπου τραγουδάει η Ζόζεφιν, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και το Vanda's blog έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η Ζόζεφιν, μια από τις πιο γλυκές και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz, ήταν πρωταγωνίστρια του περιστατικού που θα σας αποκαλύψω και μάλιστα μας έκανε εντύπωση που είδαμε και αυτή την πλευρά του χαρακτήρα της. 
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το βράδυ του Σαββάτου η Ζοζεφίν ως συνήθως βρέθηκε από νωρίς στο κέντρο όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και άρχισε να κάνει πρόβα τα σύνολα που θα φορέσει στην σκηνή, που να σημειωθεί είναι άκρως αποκαλυπτικά και σέξι και ταιριάζουν απίστευτα στην τέλεια σιλουέτα της!
Εξαρχής ήταν κακόκεφη το συγκεκριμένο βράδυ, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, δηλαδή ούτε χαμογελούσε, ούτε μιλούσε πολύ με την μακιγιέζ και την στυλίστριά της, ασχολιόταν περισσότερο με το κινητό της.
Λίγα λεπτά, λοιπόν, πριν βγει στη σκηνή, με μια απότομη κίνηση που έκανε σκύβοντας να φτιάξει κάτι στο παπούτσι της, η ολόσωμη φόρμα - σορτσάκι που φορούσε σκίστηκε λίγο στο πλάι! Τότε έγινε και το μεγάλο ξέσπασμα της τραγουδίστριας!
Άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει, με αρκετά νεύρα θα έλεγε κανείς, να της φέρουν τώρα άλλο ρούχο να φορέσει. 
Η στυλίστριά της όσο πιο γρήγορα μπορούσε της έδωσε να βάλει το αμέσως επόμενο outfit που είχε δρομολογηθεί πως θα φορέσει το συγκεκριμένο βράδυ και τελικά βγήκε στην σκηνή ακριβώς στην ώρα της.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει σημειωθεί ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό με την συγκεκριμένη κοπέλα, και όλοι έχουν να λένε πολύ καλά λόγια για την γενική συμπεριφορά της. 
Είναι κατανοητό, όμως, πως άνθρωποι ήμαστε και δεν μπορούμε να χαμογελάμε πάντα! Προφανώς, κάτι συμβαίνει στην ζωή της ή συνέβη εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, που την επηρέασε αρκετά και όπου βρήκε ξέσπασε!
Όπως μου μετέφερε, επίσης, η πηγή μου, όταν η Ζόζεφιν κατέβηκε από την σκηνή μιλούσε για αρκετά λεπτά με την στυλίστριά της και στο τέλος έκλεισαν με μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα χαμόγελο.
epirusblog.gr
5 of 5
Αποκλειστικό! Εκτός εαυτού η Ζόζεφιν στο κέντρο που τραγουδάει! Ούρλιαζε στα καμαρίνια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2297785326031872864
Σχόλια
item