Ο Αντώνης Κανάκης αδειάζει κανονικά την Ελλη Στάη -Δεν κλέψαμε τα πλάνα, ορίστε πού τα βρήκαμε

Ο Αντώνης Κανάκης αδειάζει κανονικά την Ελλη Στάη -Δεν κλέψαμε τα πλάνα, ορίστε πού τα βρήκαμε
Τη δική του απάντηση στην Ελλη Στάη δίνει σήμερα ο Αντώνης Κανάκης, ανατρέποντας πλήρως όλους τους ισχυρισμούς της παρουσιάστριας.
Η Ελλη Στάη κατηγόρησε χθες τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του στο Ράδιο Αρβύλα για υποκλοπή υλικού, αναφερόμενη στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή τους το βράδυ της Δευτέρας και ουσιαστικά ήταν τα παρασκήνια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στην δημοσιογράφο με διαλόγους μεταξύ τους του τύπου «τα χέρια σου είναι παγωμένα», «δεν μου έχετε προτείνει να πολιτευτούμε μαζί» κλπ. 


Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, μάλιστα, στο άρθρο που έγραψε μετά την προβολή του εν λόγω backstage επιτίθετο στο ΣΚΑΪ στους Ράδιο Αρβύλα, ενώ έβαζε χέρι και στο Open, το κανάλι της δηλαδή, λέγοντας ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για το πώς διέρρευσε το υλικό αυτό. 
Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης, με την ανακοίνωσή του σήμερα, στην οποία δεν κάνει καθόλου πλάκα, αδειάζει εντελώς την Ελλη Στάη, αφού αποκαλύπτει ότι το υλικό που προβλήθηκε στους Ράδιο Αρβύλα όχι απλά δεν ήταν προϊόν υποκλοπής αλλά ήταν και υλικό το οποίο είχε αναρτηθεί κανονικότατα στο webtv του Open. 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:
«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.
Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”.
Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.
Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.
Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του.
Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.
Ευχαριστούμε πολύ,
“Ράδιο Αρβύλα”»

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Αντώνης Κανάκης αδειάζει κανονικά την Ελλη Στάη -Δεν κλέψαμε τα πλάνα, ορίστε πού τα βρήκαμε
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6150969112344914561
item