Άρτα: Στο πλευρό της αγροτιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας Άρτα: Στο πλευρό της αγροτιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στο πλευρό της αγροτιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας


Άρτα: Στο πλευρό της αγροτιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας
Το Εργατικό Κέντρο Άρτας στέκεται στο πλευρό της μικρομεσαίας αγροτιάς που αγωνίζεται ενάντια στο ξεκλήρισμα, ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση που επιβάλλουν Κυβέρνηση-ΕΕ-Επιχειρηματικοί Όμιλοι.

Το ταξικό εργατικό κίνημα καταγγέλλει την πρωτοφανή κυβερνητική επιχείρηση τρομοκράτησης και καταστολής εναντίον της αγροτιάς που αγωνίζεται.

Πρόκειται για μια πρωτοφανή δίωξη των αγωνιζόμενων αγροτών, στελεχών του αγροτικού κινήματος, με πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι η πρώτη φορά που καλούνται να δικαστούν, χωρίς να απολογηθούν, συνδικαλιστικά στελέχη, πρόεδροι και μέλη ΔΣ των οργανώσεων του αγροτικού κινήματος.

Η νέα δίωξη των αγροτών συνδικαλιστών είναι μια νέα σελίδα στη μαύρη βίβλο του αυταρχισμού και της καταστολής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον νόμο ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση, ποινικοποίησε τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, χτύπησε με ΜΑΤ και βία τις κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών, εργατών, φοιτητών και στέλνει καθημερινά στα δικαστήρια αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Μετά από όλα αυτά προτείνουμε και εμείς τον κ. Τσίπρα για το Νόμπελ… του Αυταρχισμού και της Καταστολής.


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει
Η αγροτιά συνεχίζει τον αγώνα της

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας μαζί με τα σωματεία του, θα εκφράσουν πολύμορφα την Αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και θα καταδικάσουν τη νέα ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής οργάνωσης και δράσης.

maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στο πλευρό της αγροτιάς το Εργατικό Κέντρο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3523945278538754490
Σχόλια
item