Κι όμως υπάρχει ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ποθητές!

Κι όμως υπάρχει ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ποθητές!

Γνωρίζατε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη χρονιά στη ζωή μας που είμαστε πιο ποθητές από ποτέ στο αντρικό φύλο. 

Ερευνητές από τη Φιλανδία λοιπόν υποστηρίζουν ότι όλοι ανεξαιρέτως οι άντρες φαντασιώνονται γυναίκες που ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα και έκαναν μια μελέτη που βασίστηκε στις απαντήσεις 12.656 αντρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 49 ετών και είχε σαν στόχο να εξερευνήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των δύο φύλων σε σχέση με την ηλικία.

Οι ερευνητές ρώτησαν τους συμμετέχοντες ποια ηλικιακή ομάδα τους ελκύει περισσότερο σεξουαλικά στην παρούσα φάση της ζωής τους αλλά και ποιες ήταν οι ηλικίες των σεξουαλικών τους συντρόφων τους τελευταίους 12 μήνες.



Οι απαντήσεις ανδρών και γυναικών ήταν διαφορετικές. Οι γυναίκες φάνηκε να προτιμούν σε γενικές γραμμές τους συνομήλικους ή τους λίγο μεγαλύτερους άντρες.

Οι άντρες, από την άλλη, φάνηκε να είναι αρκετά σταθεροί στις προτιμήσεις τους, καθώς φάνηκε να προτιμούν τις 25άρες είτε στα 20 είτε στα 40 τους.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι προτιμήσεις τόσο των αντρών όσο και των γυναικών έχουν της ρίζες τους στην εξελικτική βιολογία και την ικανότητα των δύο φύλων να κάνουν και να μεγαλώσουν παιδιά.


Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες επειδή μπορούν να τις στηρίξουν περισσότερο στην ανατροφή των παιδιών, ενώ οι άντρες προτιμούν τις νέες γυναίκες επειδή είναι γόνιμες. 

Οι γυναίκες είναι πιο γόνιμες στα μισά της δεύτερης δεκαετίας της ζωής τους, ενώ παρατηρούνται πτωτικές τάσεις μετά τα 35.
epirusblog.gr
5 of 5
Κι όμως υπάρχει ηλικία που οι γυναίκες είναι πιο ποθητές!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5484628305711813351
item