Γιάννενα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων απο την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γιάννενα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων απο την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων απο την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Γιάννενα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων απο την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Την Τετάρτη, 13 του Φεβρουαρίου 2019, υστερα από δυο αναβολές. συζητείται στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων η υπόθεση συναδέλφου – τον οποίο στηρίζει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – που αποκλείστηκε από τις κρίσεις στελεχών, λόγω της απεργοσπαστικής τροπολογίας Γεροβασίλη. 
Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο Εφετείο είχαν κερδηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και ο συνάδελφος πήρε μέρος κανονικά στις κρίσεις στελεχών. 
Τώρα συζητιέται η ουσία της υπόθεσης. Ύστερα από τα παραπάνω η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη του Νομού να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει  την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου  του  2019, ώρα 10:00πμ, στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 10:00πμ
Δικαστικό μέγαρο Ιωαννίνων 
Την Τετάρτη, 12 του Δεκέμβρη 2018, συζητείται στο Διοικητικό Εφετείο  Ιωαννίνων  η  υπόθεση  συναδέλφου  –  τον  οποίο  στηρίζει  η  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  –  που αποκλείστηκε από τις κρίσεις στελεχών, λόγω της απεργοσπαστικής τροπολογίας Γεροβασίλη.
Υπενθυμίζουμε ότι στο ίδιο Εφετείο είχαν κερδηθεί τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και ο συνάδελφος πήρε μέρος κανονικά στις κρίσεις στελεχών. Τώρα συζητιέται η ουσία της υπόθεσης. 
Οι υποθέσεις των Γενικών Διευθυντών, για τις οποίες η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. προσέφυγε στο ΣτΕ, θα συζητηθούν την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019.
Ύστερα  από  τα  παραπάνω  η  Εκτελεστική  Επιτροπή  της  Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη της Ηπείρου (Άρτας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας) να δώσουν το «παρών» στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνει  η  Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  και  τα  Νομαρχιακά  Τμήματα  Ηπείρου  την Τετάρτη,  12  του  Δεκέμβρη  2018,  ώρα  10:00πμ,  στο  Διοικητικό  Εφετείο Ιωαννίνων.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων απο την Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7558330148754958585
Σχόλια
item