Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»! Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»!

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»!
Μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Youweekly.gr παραχώρησε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».
Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία στην σειρά, υποδύεται την Έλλη. 
Μεταξύ άλλων η ηθοποιός, στην συνέντευξη της μίλησε και για την αδερφή της Νικολέτα, την οποία είδαμε στο περσινό «MasterChef».
Είναι ομοφυλόφιλη;
Ναι, και στο «MasterChef» δεν προσπάθησε να δείξει κάτι διαφορετικό. Βέβαια, επειδή πολύς κόσμος προσβάλλεται, δεν μπορείς να του το πεις με το ζόρι. 
Η Νικολέτα δεν κρύβει κάτι, αλλά δεν βγαίνει να το φωνάξει από σεβασμό προς τους ανθρώπους που δεν ήθελαν να δουν κάτι τέτοιο.
Όταν στο είπε πως αντέδρασες;
Μου το είπε όταν ήταν 17. Αλλά μεγαλώνοντας με ένα παιδί αρχίζεις και το αντιλαμβάνεσαι μετά από κάποια ηλικία, το βλέπεις κιόλας. 
Ήμουν πολύ συμφιλιωμένη με αυτό, με αποτέλεσμα όταν μου το είπε να της πω «εντάξει». Το ίδιο βράδυ με κάλεσε να γνωρίσω τους φίλους της.
Είσαι περήφανη που η αδερφή σου είναι ομοφυλόφιλη;
Είναι περήφανη που είναι αυτό που είναι, δεν ντρέπεται να το πει και κρατάει ειλικρινή στάση απέναντι στα «θέλω» της, στις ανάγκες της και στη ζωή της. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ενάντια σε κάτι τέτοιο. 
Όταν ένας άνθρωπος υποστηρίζει αυτό που κάνει και είναι πραγματικά αυτό που θέλει, δεν έχει δικαίωμα κανείς να του πει κάτι άλλο.
epirusblog.gr
5 of 5
Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: «Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη...»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7031087263475379237
Σχόλια
item