Άρτα: Οι Εργαζόμενοι Στο Νοσοκομείο Άρτας Στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Στη ΓΑΔΑ ....για την κλήση δυο συνδικαλιστικών στελεχων της ΠΟΕΔΗΝ

Άρτα: Οι Εργαζόμενοι Στο Νοσοκομείο Άρτας Στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Στη ΓΑΔΑ  ....για την κλήση δυο συνδικαλιστικών στελεχων της ΠΟΕΔΗΝ

Ψήφισμα για την κλήση σε «απολογία» του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και της προεδρεύουσας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός από τη Διεύθυνση «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος».

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο και στην προεδρεύουσα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, Γεωργάκη Παρασκευή, οι οποίοι καλούνται να «παρέχουν εξηγήσεις» στο τμήμα «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» στις 12 Φλεβάρη 2019, για τη συγκέντρωση που οργανώθηκε από την ΠΟΕΔΗΝ τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική και συνδικαλιστική ιστορία του τόπου μας από την Μεταπολίτευση και μετά.

Είναι η πρώτη φορά, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974, που πρόεδρος ομοσπονδίας εργαζομένων καλείται από την κρατική ασφάλεια για παροχή εξηγήσεων! Ο στόχος τους είναι προφανής: Θέλουν να τρομοκρατήσουν όποιον αντιστέκεται, αγωνίζεται και διεκδικεί.

Η υπόθεση δεν αφορά προφανώς, μόνο τα δύο συνδικαλιστικά στελέχη, που καλούνται  για «παροχή εξηγήσεων» από την κρατική ασφάλεια. Αφορά, ευρύτερα, τα συνδικαλιστικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του συνδικαλιστικού κινήματος, που πλήττονται βάναυσα με τέτοιες ενέργειες.

Για το λόγο αυτό το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας θα δώσει το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη ΓΑΔΑ την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:30πμ.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Άρτα, Φλεβάρης 2019
Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και στα ΚΥ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι Εργαζόμενοι Στο Νοσοκομείο Άρτας Στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Στη ΓΑΔΑ ....για την κλήση δυο συνδικαλιστικών στελεχων της ΠΟΕΔΗΝ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8843756541707379339
item