Τζένη Μελιτά: Μας συστήνει την κούκλα μαμά της!

                 Τζένη Μελιτά: Μας συστήνει την κούκλα μαμά της!
Μπορεί αυτή την περίοδο η Τζένη Μελιτά να μην περνάει και την πιο ευτυχισμένη φάση στα επαγγελματικά της, καθώς η εκπομπή «Τι λέει;» στην οποία βρισκόταν είχε άδοξο τέλος, ωστόσο στην προσωπική της ζωής είναι στα καλύτερα της.
Η ίδια προσπαθεί να περνάει δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της οικογένεια της.
Η Τζένη Μελιτά ως λάτρης των social media μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτή τη φορά ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην λατρεμένη της μαμά που είχε τα γενέθλια της.
Έτσι δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και την εντυπωσιακή τούρτα της και στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα που έλεγε χαρακτηριστικά: «Η χαρά μου, η δύναμη μου, η έμπνευση μου… Η μαμά μου!!! 
Πολλοί λένε ότι μοιάζουμε σαν αδερφές, αλλά το σίγουρο είναι ότι μοιάζουμε στο να δίνουμε όλο μας το χαμόγελο στους άλλους… Σήμερα, έχεις τα γενέθλια σου και σου εύχομαι μόνο υγεία. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε παρέα!!!».
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.
epirusblog.gr
5 of 5
                 
Τζένη Μελιτά: Μας συστήνει την κούκλα μαμά της!
epirusblog.gr
5 of 5
                 
show biz 3667385015760169427
item