Πρέβεζα: Μαθητές Πρέβεζας - Είναι σαν να ζούμε σε μια πόλη συνταξιούχων

Πρέβεζα: Μαθητές Πρέβεζας - Είναι σαν να ζούμε σε μια πόλη συνταξιούχων

Με κεντρικό μήνυμα να φτιαχτεί το πάρκο του Πυροβολικού, οι μαθητές της πόλης, ετοιμάζονται για το 3ο School Art Festival στην Πρέβεζα!


Στο κάλεσμα της η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πρέβεζας αναφέρει:

«Είμαστε μαθητές σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, στην Πρέβεζα και είναι σαν να ζούμε σε μια πόλη συνταξιούχων. 

Δεν έχουμε χώρους να αθληθούμε δωρεάν, γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, χώρους για να κάνουμε skate, να κάνουμε graffiti και να δημιουργήσουμε. 

Πρόσφατα πήγαμε στον δήμαρχο και απαιτήσαμε να φτιαχτεί το πάρκο του Πυροβολικού, ένα πάρκο που αντί να μπορούμε να πηγαίνουμε, αντίθετα είναι ένας χώρος που δεν πλησιάζεται μιας και τα βράδια γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο δήμαρχος είχε το θράσος να μας πει ότι μια χαρά είναι το πάρκο από τη στιγμή που έχει χορτάρι και παγκάκια… ΕΛΕΟΣ!!!

Το 2019 το πάρκο του Πυροβολικού μπορεί να γίνει ένας σύγχρονος χώρος για όλους τους νέους, με όργανα γυμναστικής, με μπάρες για skateboard, με γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, με χώρους για να μπορούμε να ζωγραφίζουμε.

Θα μας ακούσει όλη η Πρέβεζα…
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!! Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ!!! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ!!!

Συζητάμε στα 15μελή και 5μελή μας για να διοργανώσουμε την 3η μας μαθητική γιορτή. Δηλώνουμε όλοι τις ομάδες μας (χορού, θεάτρου, φωτογραφίας κ.λ.π), τα συγκροτήματά μας. 

Το μήνυμά μας να φτάσει παντού.

Μια βδομάδα πριν, το Σαββατοκύριακο 23-24 Μάρτη διοργανώσουμε τουρνουά ποδοσφαίρου των σχολείων μας. Δηλώνουμε από τώρα τις ομάδες μας!!! «

mypreveza.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Μαθητές Πρέβεζας - Είναι σαν να ζούμε σε μια πόλη συνταξιούχων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2869400695220394587
item