Γιάννενα: Τέλος στη δράση συμμορίας νεαρών Γιάννενα: Τέλος στη δράση συμμορίας νεαρών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τέλος στη δράση συμμορίας νεαρών

Γιάννενα: Τέλος στη δράση συμμορίας νεαρών

Στην εξάρθρωση συμμορίας, τα μέλη της οποίας ενέχονταν στη διάπραξη κλοπών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, καθώς και σε κλοπές δικύκλων, έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την Τρίτη στα Γιάννενα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, δύο 21χρονοι και ένας 18χρονος, ενώ αναζητείται και ένας 20χρονος συνεργός τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες δρούσαν κυρίως νυχτερινές ώρες, είτε σπάζοντας τα παράθυρα σταθμευμένων οχημάτων σε δρόμους και σε πάρκινγκ, και αφαιρώντας στη συνέχεια χρηματικά ποσά, κινητά τηλεφώνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, είτε κλέβοντας σταθμευμένα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες από δρόμους και πιλοτές πολυκατοικιών, τα οποία στη συνέχεια, τις περισσότερες φορές, εγκατέλειπαν σε διάφορα σημεία της πόλης.


Από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις νεαροί εμπλέκονται κατά περίπτωση και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, σε επτά διαρρήξεις και κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες τις 30 προς 31 Ιανουαρίου, καθώς και σε 35 κλοπές μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, που διαπράχθηκαν κατά το τελευταίο εξάμηνο.


Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές τόσο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών όσο και για κλοπές. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.


agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τέλος στη δράση συμμορίας νεαρών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2664417675925081161
Σχόλια
item