Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ

Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι μετά το σεξ, υπάρχουν κάποιες συνήθειες-πράξεις που μπορούν να χαλάσουν αυτή τη μαγική στιγμή που πέρασες μαζί του. Πιο κάτω θα διαβάσεις ποιες ενέργειες πρέπει να «κόψεις» για να μην χαλάσεις την ερωτική σου ζωή.
Να αποκοιμηθείς κατευθείαν: Μετά το σεξ είτε ο ένας εκ των δύο ή και δύο αφήνονται στα χέρια του … Μορφέα! Είναι όμως σίγουρα, η πιο άσχημη συνήθεια, η οποία σκοτώνει τη μαγεία του σεξ. 
Το να κοιμηθείς δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου για την όμορφη νύχτα πάθους που σου χάρισε αλλά ούτε και να αφεθείς στην αγκαλιά του για γλυκόλογα και χαδάκια.
Απευθείας στο Μπάνιο: Κάποιοι μετά τη σεξουαλική πράξη σπεύδουν στο μπάνιο έτσι ώστε να απολαύσουν ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο. Σίγουρά δεν είναι κακό αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό στον ένα από τους δύο. 
Μπορεί ο σύντροφος σου να αισθανθεί πως αισθάνεσαι βρώμικη για αυτό και θέλεις να πάς απευθείας στο μπάνιο μετά το σεξ ενώ συγχρόνως δημιουργείς φασαρία μέχρι να κάνεις μπάνιο και να επιστρέψεις ξανά στο κρεβάτι σου. Σίγουρά η μαγεία έχει χαθεί μιας και ο σύντροφός σου θα έχει ήδη κοιμηθεί.
Να επικοινωνείς τηλεφωνικώς με φίλους σου: Εφόσον δεν υπάρχει σοβαρά θέμα, τότε η τηλεφωνική επικοινωνία μετά το σεξ με τη φίλη ή το φίλο σου είναι σίγουρα όχι μόνο ενοχλητική αλλά και κακή συνήθεια. 
Η συζήτηση με φίλους μπορεί να περιμένει μέχρι και το επόμενο πρωί. Άλλωστε είναι σίγουρα άσχημο, ο σύντροφός σου να αντιληφθεί πως το μάτι σου είναι συνεχώς κολλημένο στο κινητό (ή στο σταθερό) σου τηλέφωνο.
Να συνεχίσεις τη μελέτη ή την εργασία σου: Σίγουρα θα παραμείνει αναπάντητο το ερώτημα τι σκέφτονται τα ζευγάρια την ώρα του σεξ. Αλλά από την άλλη θα φανεί κάπως … «άκομψο» όταν μετά από αυτό επιστρέψεις στη μελέτη ή στην εργασία σου. 
Σκέψου πως θα αισθανθεί ο/η σύντροφός σου μόλις τον «εγκαταλείψεις» για να συνεχίσεις την εργασία σου. 
Ακόμα πιο άσχημο θα φανεί να συνεχίσεις το διάβασμα του αγαπημένου σου βιβλίου και να μην προτιμήσεις την αγκαλιά και τα χάδια του συντρόφου σου.
Να κοιμηθείς σε ξεχωριστά δωμάτια: Ναι, όσο παράξενο και αν ακούγεται υπάρχουν ζευγάρια, τα οποία κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια για δικούς τους προσωπικούς λόγους. 
Όμως αν μετά το σεξ αποφασίσει ο ένας εκ των δύο να πάρει το μαξιλάρι του και να … φύγει, τότε αυτή σίγουρα είναι μια κακή συνήθεια. 
Η συνήθεια αυτή όχι μόνο θα «σκοτώσει» το πάθος που έχει ήδη ανάψει αλλά πρόκειται να «καταστρέψει» και τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.
Να υποδεχτείς τα παιδιά σου στο κρεβάτι: Μια άλλη συνήθεια των ζευγαριών είναι να δέχονται τα παιδιά να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με αυτούς. Όμως, φαντάσου πόσο «καταστροφική» θα είναι αυτή η συνήθεια για τη σεξουαλική σου ζωή. 
Συγχρόνως είναι κακή συνήθεια μετά το σεξ μια και σίγουρα θα «μεταμορφώσει» το ήδη καυτό τοπίο σε φασαριόζικο και την απόφαση σου για ένα τυχόν … δεύτερο γύρο να εξαφανίζεται!
Να «επισκεφθείς» το ψυγείο: Σίγουρα όπως λέει και η φράση … νηστικό αρκούδι δεν … χορεύει αλλά είναι κακή συνήθεια μετά τη σεξουαλική πράξη να ανοίξεις το ψυγείο και να καταβροχθίσεις ό, τι βρεις μπροστά σου. 
Σκεφτείτε πως ο σύντροφός σου θα αισθανθεί πως δεν απόλαυσες το σεξ μιας και είχες στο μυαλό σου το φαγητό.
epirusblog.gr
5 of 5
Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις μετά το σεξ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1460756342492803214
item