Γιάννενα: «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφουν στην Έκφραση Γιάννενα: «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφουν στην Έκφραση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφουν στην Έκφραση

Γιάννενα: «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφουν στην Έκφραση

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο πρώτο της ανέβασμα, η βραβευμένη παράσταση των This Famous Tiny Circus Theater group «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14)».

Η βασισμένη σε κείμενο της Λένας Κιτσοπούλου παράσταση θα παρουσιαστεί το διήμερο 18 και 19 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης τις 9.15 το βράδυ.

Ο «Καραφλομπέκατσος» και η «Σπυριδούλα» είναι δυο ιστορίες σύγχρονων ανθρώπων, που αναπνέουν, τραγουδούν, κραυγάζουν εγκλωβισμένοι μέσα στα όρια του αστικού κενού τους. 

Προσώπων που ερωτεύονται, ελπίζουν κι απελπίζονται, χτυπώντας με φόρα στα προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά αδιέξοδα, που τους προσφέρει η συμβατική ζωή τους, ενώ ταυτόχρονα από-γυμνώνουν την καταπιεσμένη ύπαρξή τους από κάθε ιδέα, μορφή και περιεχόμενο. 

Αλλάζουν σπίτι, αλλάζουν ρούχα, αλλάζουν δέρμα, αλλάζουν φύλο, αλλάζουν ζωή, φλερτάρουν το θάνατο για να ανακαλύψουν και πάλι άλλο ένα, καινούριο αδιέξοδο. Μα πάντα τραγουδώντας.

Ο Δημήτρης Καραόλης (ή Καραφλομπέκατσος), ένας παντελώς άγνωστος μουσικός που αποφάσισε στα πενήντα να πάρει τη ζωή στα χέρια του. και η Σπυριδούλα η Ζήλια θα δώσουν παραμονές της Απόγνωσης και της Πρωτοχρονιάς το μεγαλύτερο ρεσιτάλ της ζωής τους. 


Θα περάσουν από την άλλη μεριά του… μπαλκονιού τους, θα βρεθούν μετέωροι στην κορυφή της προσωπικής τους απελπισίας, σχοινοβάτες σε ένα θέαμα για λοβοτομημένους γείτονες κι αδιάφορους περαστικούς υπό τους ήχους κλασικών μελωδιών του Μπαχ και δακρύβρεχτων λαϊκών ασμάτων. 

Κι η μόνη τους δύναμή θα είναι να μην μας πουν αν τελικά θα «πέσουν» απ’ την σκηνή πριν καν αρχίσει η Μεγάλη τους Παράσταση.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μάρκελλος και παίζουν οι Θύμιος Κούκιος και Ελένη Στεργίου. Φιλική συμμετοχή Νίκος Στεργίου.


Τα εισιτήρια κοστίζουν 13 ευρώ το κανονικό και 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ, άνω των 65 ετών). Προπώληση στο ταμείο του Θεάτρου και στο Sherlock coffee maker (Αραβαντινού 14).


agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» επιστρέφουν στην Έκφραση
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4692190770491198936
Σχόλια
item