Γιάννενα: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στα Γιάννενα Γιάννενα: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στα Γιάννενα

Γιάννενα: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στα Γιάννενα
«Κάλεσμα συμπόρευσης σε όλες τις εκλογικές και καθημερινές μάχες», απηύθυνε από τα Ιωάννινα ο γγ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος χθες μίλησε σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος του.

Ο γγ του ΚΚΕ, τόνισε πως τις εκλογικές μάχες, ένας είναι ο στόχος, να δοθεί ενιαία απάντηση στην επίθεση που έχει εξαπολύσει η Ε.Ε, το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, καθώς και οι εκπρόσωποι τους, στους δήμους και τις Περιφέρειες ενώ συνέχισε, πως αυτό θα γίνει με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού: στις τοπικές εκλογές, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές» .

Ο κ. Κουτσούμπας στηλίτευσε την αλλαγή του χάρτη στην ελληνική Βουλή, ενώ εξαπέλυσε τα βέλη του σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κάνοντας λόγο για κάλπικο δίπολο.

Ειδικότερα είπε:«Εκεί λοιπόν στην ίδια μεριά των συμφερόντων του κεφαλαίου οι βουλευτές των αστικών κομμάτων μπορούν με ευκολία να μετακομίζουν από το ένα κόμμα στο άλλο. 

Κι ακόμα κι αν ορισμένοι όπως λένε, αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα, το "κουστούμι" παραμένει το ίδιο είναι η στρατηγική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ. 

Μαλώνουν μόνο για το ποιος είναι πιο ικανός να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται το μεγάλο κεφάλαιο, ποιος θα υπηρετήσει τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς στην περιοχή μας, όπως επίσης ποια συνταγή θα αποδώσει καλύτερα στη διαχείριση της σημερινής βαρβαρότητας.

«Αυτό είναι και το πραγματικό περιεχόμενο της αντιπαράθεσης ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, που στήνουν το νέο κάλπικο δίπολο με νέα ψεύτικα διλήμματα για να εγκλωβίσουν την αγανάκτηση, τη δυσαρέσκεια του λαού στα όρια του συστήματος» πρόσθεσε.

epirusgate.blogspot.com
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6224401337187092424
Σχόλια
item