Άρτα: Στην «Πίτα Του Ηπειρώτη» Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης Άρτα: Στην «Πίτα Του Ηπειρώτη» Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στην «Πίτα Του Ηπειρώτη» Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Άρτα: Στην «Πίτα Του Ηπειρώτη» Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης

Στην «Πίτα του Ηπειρώτη», την κορυφαία εκδήλωση των αποδήμων Ηπειρωτών της Αθήνας, έδωσε το «παρών» χθες ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.  Την εκδήλωση διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και συγκέντρωσε πλήθος αποδήμων Ηπειρωτών.

«Η «Πίτα του Ηπειρώτη» αποτελεί το κορυφαίο γεγονός των εν Αθήναις Ηπειρωτών και φέτος αφιερώνεται στο κοινό χρέος, στον κοινό αγώνα για την προκοπή της Ηπείρου. 

Συγχαρητήρια στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος για την εξαίρετη οργάνωση για μια ακόμη χρονιά. 

Όλοι οι Ηπειρώτες είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας και όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε μεθοδικά με όραμα και μεράκι για να πάει η Ήπειρος μας μπροστά! Και του χρόνου!» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος,  ο οποίος συνεχάρη για τη συμμετοχή τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Αρταίων: «Σκουφάς», «Μακρυγιάννης», Λύκειο Ελληνίδων, Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοθέης και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα και προέβαλαν την Άρτα και την πολιτιστική της παράδοση. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κοτσαρίνης και Γιώργος Λιλής, καθώς και ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ Νίκος Λιόντος και ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στην «Πίτα Του Ηπειρώτη» Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 211056809601276760
Σχόλια
item