Η Μαρία Σολώμου ποζάρει γυμνή με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Μαρία Σολώμου ποζάρει γυμνή με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται... ολόγυμνη δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού.
Η γνωστή ηθοποιός λάτρης των social media ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα και ... το επίμαχο σημείο της έξω! 
Η Μαρία, που φέτος πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στη «Βερβερίτσα» θυμήθηκε μια γυμνή φωτογράφιση που έκανε πριν 14 χρόνια λίγο πριν φέρει στο κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου!
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε: «Κάποια μεγάλη κοιλιά…..!!!! Με το πρώτο κλικ …. αυτή η λήψη !!! 
Απ τον αγαπημένο @takis_diamantopoulos_photos κάποια 14 χρόνια πίσω, λίγο πριν εκραγώ. I love you Takis». 
Δείτε την:
Το Who is Who της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού (γενν. Αθήνα, 1η Οκτωβρίου 1976) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.
Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολλέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή «Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα.
Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega "Απόσταση αναπνοής" και s1NgLEs (2004-2008). Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τη Ζωή Λάσκαρη στο θέατρο Αθηναΐδα και με τη Μίνα Αδαμάκη ως σκηνοθέτη στο θεατρικό έργο «Το λουτρό». Τη θεατρική σεζόν (2008-2009) πρωταγωνίστησε στο έργο «Προδοσία» του Χάρολντ Πίντερ, με τον Αντώνη Καρυστινό και το Νίκο Νίκα.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρία Σολώμου ποζάρει γυμνή με φουσκωμένη κοιλίτσα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5244007398270241337
item