Γιάννενα: Η λίμνη δεν είναι αποδέκτης άχρηστων αντικειμένων Γιάννενα: Η λίμνη δεν είναι αποδέκτης άχρηστων αντικειμένων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η λίμνη δεν είναι αποδέκτης άχρηστων αντικειμένων

Γιάννενα: Η λίμνη δεν είναι αποδέκτης άχρηστων αντικειμένων
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας Ιωαννίνων μετά από αναφορές του προσωπικού, διαπίστωσε ότι σε πάρα πολλά σημεία της παραλίμνιας περιοχής, κυρίως της αστικής ζώνης, άγνωστοι πολίτες έχουν αποθέσει μέσα στο υδάτινο στοιχείο υλικά διαφόρων τύπων και κατηγοριών, όπως παλιές ηλεκτρικές συσκευές, ποδήλατα, στρώματα, λάστιχα κ.ο.κ.
Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας να πάψουν να χρησιμοποιούν τη λίμνη ως αποδέκτη μη επιθυμητών αντικειμένων. 
Είναι γνωστό ότι το Δημαρχείο παραλαμβάνει τέτοια αντικείμενα είτε κατά συνεννόηση στον αριθμό 2651361362 είτε εναποθέτοντας στους ειδικούς κάδους (σκαφίδες) ώστε να απομακρυνθούν και να εναποτεθούν σε χώρους που αρμόζει.
Επίσης κάνουμε γνωστό ότι αυθαίρετες πρόχειρες κατασκευές στην παραλίμνια ζώνη δεν επιτρέπονται, όπως δεν επιτρέπεται και καμία κατασκευή-ιχθυοπαγίδα εντός του λιμναίου συστήματος.
Επειδή οι έλεγχοι θα ενταθούν και θα προκύψουν τυχόν ευθύνες παρακαλούμε θερμά να μην συνεχιστεί αυτή η τακτική.
vimanews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η λίμνη δεν είναι αποδέκτης άχρηστων αντικειμένων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3281455987477853843
Σχόλια
item