Γιάννενα: Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας

Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας έστειλαν οι βουλευτές και οι τοπικές αρχές, με τις δηλώσεις τους, μετά την παρέλαση χθες για την επέτειο απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

Για μία μέρα σημαντική, έκανε λόγο η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, συμπληρώνοντας ότι το χρέος πλέον είναι να κάνουμε το καλύτερο για τα νέα παιδιά και για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.
«Με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων τελείωσε ο πρώτος Βαλκανικός πόλεμος. Σήμερα σε συναντίληψη στα Βαλκάνια, μπορούμε να προχωρήσουμε με ειρηνικό τρόπο», ανέφερε.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας τόνισε ότι σήμερα με ελευθερία πια και με σύνεση πρέπει να προχωρήσουμε για την προκοπή του τόπου. «Αν θέλουμε μπορούμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Η Άννα Ασημακοπούλου, τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε συγκινημένη καθώς βρέθηκε στην πατρίδα της, τονίζοντας ότι υποχρέωση των πολιτικών είναι να δουλέψουν ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των πολιτών.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας τονίζοντας ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για να προχωρήσουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω μας την κρίση.
Ο βουλευτής Γιάννης Στέφος, σημείωσε ότι «οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας» αναφέροντας ότι στην πόλη ολοκληρώθηκαν οι μεγάλες υποδομές, έγιναν σημαντικά έργα, υπάρχει πλούσιο δυναμικό που όλα μαζί μπορούν να εγγυηθούν ένα καλύτερο μέλλον.
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, στο μήνυμά του τόνισε την ανάγκη της ενότητας ώστε όλοι μαζί να αλλάξουμε σελίδα στον τόπο. Σημείωσε ότι αυτό που απαιτείται είναι δουλειά ουσίας ώστε να βγούμε οριστικά από την κρίση και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μία δυνατή Ελλάδα.
Εσωτερική ηθική, εσωτερικές ηθικές αρχές, συνέστησε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας προκειμένου να πάμε τον κόσμο μπροστά!
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2028630648424742486
item