Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους! Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους!
Ίσως το πιο πολυσυζητημένο και σίγουρα το πιο... googlariσμένο θέμα της περασμένης χρονιάς ήταν η σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μόνο που κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το παραμικρό, αντιθέτως προσπαθούν με κάθε αφορμή να στρέφουν αλλού την προσοχή όταν έρχεται εκεί η συζήτηση. 
Κόντρα λοιπόν στα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα είναι χωριστά, το Youweekly.gr έρχεται με αποκλειστικές πληροφορίες να αποκαλύψει πως είναι ακόμα μαζί και το κρύβουν!
Η γοητευτική κριτής του «GNTM» συχνάζει ακόμα στο Κολωνάκι, την περιοχή όπου συμβιώνει ανά διαστήματα με τον εξίσου γοητευτικό τραγουδιστή και εκεί κάνουν τις εξόδους τους, με τελευταία εκείνη στο Zonars την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτή τη στενή σχέση όμως υπάρχουν ορισμένα «αγκάθια».
Πρώτο και κυριότερο, ότι έχουν βάλει σε προτεραιότητα την καριέρα τους: Η μεν Ηλιάνα πέρα από το μόντελινγκ έχει κάνει άνοιγμα στην τηλεόραση με το «GNTM» και την παρουσίαση των Madwalk, ενώ ο Κωνσταντίνος συνεχίζει με επιτυχία το τραγούδι. 
Χαρακτηριστικό είναι πως δεν έχει μιλήσει ποτέ για κάποια από τις εκάστοτε σχέσεις του, πέρα από τη Ράνια Κωστάκη, έχοντας αφήσει εν μέρει στην άκρη την προσωπική του ζωή.
Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι το κάνει έπειτα από συμβουλές των μάνατζέρ του, αφού ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να είναι «διαθέσιμος» για τις θαυμάστριές του, κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε αν εμφανιζόταν με κάποια σύντροφό του. 

Σε αυτό ταίριαξε απόλυτα με την Ηλιάνα, η οποία επίσης αποφεύγει να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από την προσωπική της ζωή, έχοντας κι εκείνη τους δικούς της λόγους, κάτι που όπως αναφέρουν οι πηγές εκτιμά ιδιαίτερα ο σύντροφός της. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχε μακροημερεύσει η σχέση τους, που ετοιμάζεται να κλείσει τον πρώτο χρόνο...
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα μεγάλα "αγκάθια" στην σχέση τους!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2799437904504163961
Σχόλια
item