«Βόμβα» Κούγια κατά Βατίδου

«Βόμβα» Κούγια κατά Βατίδου
Τα «καρφιά» περί μόντελινγκ και ο πόλεμος για το μέλλον  των παιδιών τους
Κακός χαμός στο «Πρωινό» ανάμεσα σε Βατίδου - Σκορδά για τα μάτια του Μουτσινά

Χαμός στο «Πρωινό» με την Εύη Βατίδου. «Το παίζεις χαζούλα;» ρώτησε ευθαρσώς τη Φαίη Σκορδά και η παρουσιάστρια τερμάτισε (με συνοπτικές διαδικασίες!) την τηλεφωνική συνομιλία τους. 
Αφορμή για το on air επεισόδιο στάθηκαν κάποια stories που ανέβασε η Εύη το περασμένο Σάββατο στο Ιnstagram, τα οποία η Φαίη και οι συνεργάτες της θεώρησαν ότι είχαν αποδέκτη τον Νίκο Μουτσινά, ειδικά το ένα που αναφερόταν στο λουμπάγκο που έπαθε ο παρουσιαστής του Open.
Για την ιστορία, να πούμε ότι ο Νίκος σχολίασε στην εκπομπή του τις δηλώσεις σχετικά με το «Greece's Next Top Model» που έκανε η Εύη στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, η τελευταία ρωτήθηκε αν θα επέτρεπε στην κόρη της να πάρει μέρος κι εκείνη απάντησε αρνητικά.
«Στο συγκεκριμένο, το ελληνικό, όχι, δεν θα την άφηνα. Δεν θα τους έκανα αυτή τη χάρη με τίποτα. Σιγά μην αφήσω το δικό μου το παιδί να το κριτικάρουν αυτοί! Είσαι καλά; Η Εύη Βατίδου, θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή, αν μπορεί να γίνει ή όχι;» είπε μεταξύ άλλων.
Ο Μουτσινάς, λοιπόν, έπαιξε το βίντεο και σχολίασε: «Εγώ λίγο κάηκα μ’ αυτό που είδα: Σιγά μην αφήσω εγώ το παιδί μου, η Εύη Βατίδου, να πάει να το κρίνουν... Γιατί να μην το κρίνουν, δεν κατάλαβα; 
Επειδή είναι μοντέλο η μητέρα, οπωσδήποτε και το παιδί είναι μοντέλο;» αναρωτήθηκε και την προέτρεψε, αφού δεν της αρέσει το ελληνικό «GNTM», να στείλει την κόρη της στην Τάιρα Μπανκς, δηλαδή στο αμερικανικό αντίστοιχο reality. 
Αυτό φαίνεται ότι εξόργισε τη Βατίδου, η οποία ανέβασε αρχικά στο Ιnstagram ένα story με τη φωτογραφία του Μουτσινά, κατηγορώντας ότι έκοψε τα λόγια της για να δημιουργήσει εντυπώσεις. 
Στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στον λογαριασμό της και κάποια άλλα stories, που με μια πρώτη ανάγνωση θα υπέθετε κανείς ότι απευθύνονταν κι αυτά στον Νίκο.
«Μη λέτε βλακείες»
Η Φαίη, λοιπόν, ασχολήθηκε με το θέμα χθες στο «Πρωινό» και η Εύη παρενέβη τηλεφωνικά. «Μη λέτε βλακείες! Ούτε απάντησα στον Νίκο ούτε τίποτα! Εγώ έκανα μια ανάρτηση για τα σχόλια που δέχομαι στο Instagram» είπε φανερά εκνευρισμένη. «Τα μηνύματα δεν αναφέρονται στον κ. Μουτσινά. 
Το μόνο που αναφέρεται στον Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει όταν ξεκίνησε εκείνη η ιστορία. Μην το χοντρύνουμε, επειδή μπήκαν πολλοί στο Ιnstagram και έλεγαν διάφορα στο inbox» συνέχισε.
Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της και με όσα είχαν ειπωθεί εις βάρος της στο «Πρωινό», όταν απουσίαζε η Φαίη Σκορδά. «Προσπαθώ να σου εξηγήσω και δεν λες να καταλάβεις» είπε επιθετικά στην παρουσιάστρια. 
«Συγγνώμη, ρε συ Φαίη, δεν βλέπεις το Instagram; Δεν έχεις Ιnstagram; Το παίζεις χαζούλα;» Αυτό ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τη Φαίη να ευχαριστεί την Εύη και να κλείνει το τηλέφωνο!
«ΒΟΜΒΕΣ» ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ! Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΤΕΛΟ
Ούτε να ακούσει περί… μόντελινγκ δεν θέλει ο Αλέξης Κούγιας για τη 14χρονη κόρη του Μάιρα! Με αφορμή τον… κακό χαμό που έχει ξεσπάσει με τις αναρτήσεις της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου και τις αναφορές της στη νεαρή Μάιρα, ο γνωστός ποινικολόγος όχι μόνο παίρνει θέση, αλλά θέτει και «κόκκινες» γραμμές!
Οπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, το μέλλον τόσο του γιου του Χρήστου όσο και της κόρης του «υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού γραφείου» του.
«Ηδη, ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β' Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος και ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου» τονίζει ο δικηγόρος. 
«Σήμερα παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη, κατά την κρίση μου, προβολή διάφορων (δεν θέλω να πάρω θέση, να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά, για ευνόητους λόγους) δημόσιων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πώς) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάιρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ» αναφέρει ο δικηγόρος και δηλώνει έξω φρενών με την υπερπροβολή της κόρης του. 
«Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.
Πηγή: espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
«Βόμβα» Κούγια κατά Βατίδου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3609339708864796700
item