Πρέβεζα: Συμφώνησαν να συζητήσουν για το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια Πρέβεζα: Συμφώνησαν να συζητήσουν για το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συμφώνησαν να συζητήσουν για το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια

Πρέβεζα: Συμφώνησαν να συζητήσουν για το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια
Σήμερα 13/02/2019 και ώρα 10:00 ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ Δημήτρης Παππάς με παρόντων των δημοτικών συμβούλων: Τσούτση Χρ. Βαρέλα Χρ.  και Φαρμάκη Κ.  συναντήθηκαν με τον κ. Σαρδελή Βασίλειο εκπρόσωπο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον εμπορικό λιμένα Πρέβεζας.

Έγινε λεπτομερής συζήτηση και ο κ. Σαρδελής ανέπτυξε τις θέσεις και προτάσεις του και παρέδωσε γραπτό υπόμνημα. Αμέσως μετά τα μέλη της ΑΣΥΠ επισκεφτήκαν τον Δήμαρχο κ. Μπαϊλη. 

Ο κ. Παππάς του υπενθύμισε ότι στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο τέθηκε πρόταση για συζήτηση στο συμβούλιο του Φεβρουαρίου τοMASTER PLAN του λιμένα και γενικά θέματα που αφορούν τον εμπορικό λιμένα και που ο κ. Παππάς ζήτησε έκτακτο με μοναδικό θέμα το λιμάνι. 

Παρουσία και του προέδρου κ. Κορωναίου ύστερα από συζήτηση συμφωνήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου να μπει 1ο θέμα το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια και να έπονται περιορισμένος αριθμός θεμάτων για να μην υπάρχει πίεση χρόνου.

Επίσης να κληθούν όλοι οι φορείς και σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι. Ομόφωνα οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΑΣΥΠ συμφώνησαν με τον όρο ότι δεν θα υπάρχει χρονικό όριο.

Για την ΑΣΥΠ
Παππάς  Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συμφώνησαν να συζητήσουν για το λιμάνι χωρίς χρονικά όρια
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8608003439619659988
Σχόλια
item