Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά της! (Βίντεο) Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά της! (Βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά της! (Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά της! (Βίντεο)
Η Ελένη Μενεγάκη και η παρέα της σήμερα το μεσημέρι μίλησαν για το χωρισμό ενός ζευγαριού που έχει παιδιά αλλά και για την επόμενη ημέρα. 
Αφορμή η συνέντευξη που παραχώρησε Βάσω Λασκαράκη στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για το διαζύγιο, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και για το πώς μπήκε στη ζωή της ο νέος της σύντροφος Λευτέρης Σουλτάτος.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά την τοποθέτηση της ψυχολόγου Φρόσως Φωτεινάκη μίλησε για τη δική της ιστορία – εμπειρία. 
Η παρουσιάστρια έχει ζήσει και τις δυο πλευρές και εκείνη του παιδιού που ζει με ένα γονέα, πέθανε ο μπαμπάς της όταν ήταν μωρό, και της χωρισμένης γυναίκας με 3 παιδιά – σε διαφορετικές ηλικίες – που ξανά έφτιαξε τη ζωή της.
«Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του.
Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;”», είπε η Ελένη.
Στη συνέχεια η Ελένη εξήγησε πως και το ίδιο το παιδί μεγαλώνει με πολλές ανασφάλειες και με το φόβο να μην πάθει κάτι ο γονιός του. «Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο…», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.
Η Ελένη Μενεγάκη δε θεωρεί ότι είναι όλα ρόδινα τουναντίον. Η παρουσιάστρια καλέστηκε να ισορροπήσει ανάμεσα από πολλές καταστάσεις (ένα διαζύγιο, τρία παιδιά, ένας νέος σύζυγος και ένα μωρό, καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο ). 
Η Ελένη ανέφερε «δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. 
Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι», κατέληξε. 
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Η παρουσιάστρια ζήτησε την τοποθέτηση της Εύης Φραγκάκη η οποία είναι επίσης χωρισμένη μαμά με ένα αγοράκι 10 ετών αλλά και του Παναγιώτη Χατζηδάκη ο οποίος είναι ακόμα ανύπαντρος.


epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως γνώρισε τον Ματέο στα παιδιά της! (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 923773690266665735
Σχόλια
item