Γιάννενα: Μια "Γιορτή" Του Ποδοσφαίρου χθες Στους Ζωσιμάδες! Γιάννενα: Μια "Γιορτή" Του Ποδοσφαίρου χθες Στους Ζωσιμάδες! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μια "Γιορτή" Του Ποδοσφαίρου χθες Στους Ζωσιμάδες!

Γιάννενα: Μια "Γιορτή" Του Ποδοσφαίρου χθες Στους Ζωσιμάδες!

Περισσότεροι από 3.000 θεατές  βρέθηκαν χθες στις 4 το απόγευμα στους Ζωσιμάδες για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην εθνική ομάδα "θρύλο"του 2004 και στην  Επίλεκτη Ομάδα της Ηπείρου.

Οι Legends επικράτησαν 2-1 των Επίλεκτων  με το πέναλντι του Μπασινά να ανοίγει το σκορ στο 8ο λεπτό ,ενώ ένα μόλις λεπτό μετά το σκορ έγινε 2-0.

Οι Επίλεκτοι κατάφεραν να μειώσουν στο 32' το σκορ με πέναλντι που κέρδισε ο Λιαπάκης από τον Χαλκιά και αξιοποίησε ο Γήτας με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος του αγώνα.

Ήταν μια γιορτή του ποδοσφαίρου αυτό  που συνέβη σήμερα στο γήπεδο των Ιωαννίνων  με τους φιλάθλους όλων των ηλικιών να τιμούν με την παρουσία   τους  στο γήπεδο τους Έλληνες διεθνείς που έγραψαν ιστορία!

Πρωταγωνιστές φυσικά  τα παιδιά ,με τους" αγέραστους " να χαρίζουν απλόχερα χαμόγελα  αλλά και αυτόγραφα στους λιλιπούτειους φιλάθλους!

Υπενθυμίζεται ότι η  διοργάνωση του αγώνα  έγινε  από την Περιφέρεια Ηπείρου στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

[φωτογραφίες Σάκης Σούλης]


[φωτογραφίες Ιωάννης Μπράτης ]
[με πληροφορίες από το onsports.gr]
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια "Γιορτή" Του Ποδοσφαίρου χθες Στους Ζωσιμάδες!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 15976699292513237
Σχόλια
item