Γιάννενα: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο δίπλα στη λίμνη

Γιάννενα: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο δίπλα στη λίμνη
Σε βραδιά γνωριμίας με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης που διοργάνωσαν τα στελέχη του Lake Hotel παρουσιάστηκε το νέο υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχείο της πόλης το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη λίμνη και συνδυάζει την πολυτέλεια με την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών ενός πεντάστερου ξενοδοχείου.
Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις υιοθετούν την ηρεμία του φυσικού τοπίου και προσφέρουν μία εμπειρία που ακουμπάει όλες τις αισθήσεις. 
Η αρχοντική πολυτέλεια, η διακριτική, αλλά ζεστή φιλοξενία του προσωπικού, τοποθετούν τον επισκέπτη στο επίκεντρο και δημιουργούν την αίσθηση μιας εξατομικευμένης διαμονής. 
Το ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, σχεδιάστηκε υπό την καθοδήγηση της αρχιτέκτονος Ελένης Μπρασινίκατου και του Ιωάννη Κενάνογλου και εκτείνεται σε 13 στρέμματα.
Ο σεβασμός τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ιστορία της πόλης είναι δυο από τα χαρακτηριστικά του εγχειρήματος που αντιλαμβάνεται με την πρώτη ματιά ο επισκέπτης.
Η νέα μονάδα έχει δυναμικότητα 93 κλινών και  παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τους επιχειρηματίες μηχανικούς Χαράλαμπο Εξάρχου και Παναγιώτη Τσιούρη. 
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από 41 πολυτελή δωμάτια και στις πολυτελείς εγκαταστάσεις ξεχωρίζουν οι πισίνες, το αίθριο και οι εξωτερικοί κήποι καθώς και η ειδικά διαμορφωμένη και ασφαλής παιδική χαρά.  
Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου αναδύεται η αίσθηση της αρχοντικής πολυτέλειας η οποία αναδεικνύεται με την κομψότητα και την φρεσκάδα μοντέρνων αρχιτεκτονικών στοιχείων. 
Οι μεγάλοι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική διακόσμηση των ταβανιών που αντλεί την έμπνευση της από την ιστορία του τόπου. Το εσωτερικό σπα που διαθέτει το ξενοδοχείο ενισχύει τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. 
Από τις εγκαταστάσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν  συνεδριακές αίθουσες μεγάλης χωρητικότητας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης με στόχο την κάλυψη συνεδρίων αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων.
ele.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο δίπλα στη λίμνη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8874079618276318772
item