Γιάννενα: Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία Γιάννενα: Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία

Γιάννενα: Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία

Μετά την αυξημένη ανταπόκριση στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του αλλά και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα πρώτων βοηθειών και πρόληψης ατυχημάτων και τραυματισμών, το ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων διοργανώνει την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαρτίου (πρώτη και δεύτερη ενότητα, αντίστοιχα) στο κτίριο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου (Αρχοντικό Μισίου, Ασωπίου 9, έναντι Γυαλί Καφενέ)  εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: Πρώτες Βοήθειες για τον πολίτη «Επείγουσες Καταστάσεις – Αρχική Εκτίμηση – Αντιμετώπιση».  

Η υλοποίηση της δράσης – ως μέρος μιας ευρύτερης ενημερωτικής εκστρατείας πρόληψης, εθελοντισμού και αλληλεγγύης  έχει προγραμματιστεί να υλοποιείται μία φορά το μήνα, με αποδέκτες τους συμπολίτες μας.   

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ανωτέρω σεμινάριο να δηλώνουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στο Τμήμα Νοσηλευτικών Υπηρεσιών (κ. Κήττα Δημήτριο) είτε αυτοπροσώπως είτε δια τηλεφώνου (2651054363 – 2651054350), μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου (13.00). 

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.    
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το ΕΚΑΒ και φέτος στα θρανία
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7801420270927002503
Σχόλια
item