«Περάσαμε κρίση»

«Περάσαμε κρίση»
Ο Κουρκούλης επιβεβαίωσε τις φήμες ότι μέσα στο 2018 υπήρξαν προβλήματα στον γάμο του με την Κελεκίδου
Το παραδέχτηκε! «Περάσαμε μια κρίση με την Κέλλυ μέσα στο 2018» δήλωσε χθες ο Νίκος Κουρκούλης στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Eλα χαμογέλα», στο Open, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε και επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που κυκλοφορούσαν ευρέως στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.
«Τα περνάνε τα ζευγάρια αυτά τα πράγματα όταν είναι μαζί χρόνια. Εμείς με την Κέλλυ γνωριζόμαστε από το 2004. 
Επομένως, είναι ευνόητο να υπάρχουν κάποιες τριβές και προστριβές» τόνισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ο οποίος συνεργάζεται φέτος επί πίστας με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Αντζελα Δημητρίου.
Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στον τρόπο που ξεπέρασαν με την Κέλλυ την κρίση στον γάμο τους. «Το μυστικό για να ξεπεράσεις μια τέτοια κατάσταση είναι η αγάπη. Με την αγάπη ξεπερνιούνται τα πάντα. 
Υπάρχουν και δύο παιδιά μαζί μας, μια οικογένεια συγκεκριμένη. Είμαστε κι εμείς παιδιά από λαϊκές βάσεις, λαϊκές οικογένειες, οπότε προσπαθούμε παρά τα προβλήματα» σημείωσε.
Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε ακόμη ότι γράφει ένα βιβλίο σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από χρόνια, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. 
«Την περιπέτεια της υγείας μου ο κόσμος την έμαθε πολύ μετά, γιατί ήταν μια μεταφυσική κατάσταση που είχα ζήσει στο Αγιον Ορος και ήταν ένα θέλημα των πατέρων εκεί, με τους οποίους συνομιλούσα και στην αρχή δεν ήταν τόσο θετικοί να βγει προς τα έξω. 
Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο οποίο με βοήθησε το μέρος, η Παναγία, το ανώτερο, ας πούμε, να το ξεπεράσω. Γράφω ένα βιβλίο σχετικά με αυτό. Εχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου» είπε.
epirusblog.gr
5 of 5
«Περάσαμε κρίση»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2644782578968963652
item