Τα 25 επαγγέλματα που θα πληρώνουν καλύτερα στο μέλλον

Τα 25 επαγγέλματα που θα πληρώνουν καλύτερα στο μέλλον

Το ενδεχόμενο της συμμετοχής του σε εγκληματική οργάνωση που εμπλέκεται σε ληστείες και ένοπλες συμπλοκές, ακόμη και στην Αθήνα, ερευνούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας για τον 49χρονο αλλοδαπό που μετέφερε 128 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία, μετά τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι του στην Κυψέλη Αττικής.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών που ανέλαβαν να κάνουν έρευνα στο διαμέρισμα του Αλβανού, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο μπαλκόνι υπήρχε ένα σακίδιο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 500 γραμμαρίων! 


Ακόμη, στις ντουλάπες βρήκαν κρυμμένες πέντε στρατιωτικές χειροβομβίδες, μία καραμπίνα, 25 φυσίγγια και δύο μαχαίρια στρατιωτικού τύπου!

Μετά από αυτά, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας υποβλήθηκε συμπληρωματική δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών, που προστέθηκε στις κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια με σκοπό την διακίνηση. 

Ο 49χρονος είχε πέσει στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών και του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών που ακινητοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό Φιλιατών– Αγίου Νικολάου, στην περιοχή Μαυρονέρι της Θεσπρωτίας. 

Κατά τον έλεγχο που έκαναν, βρήκαν μέσα στον χώρο των αποσκευών, την καμπίνα των επιβατών και τη ρεζέρβα δέματα τα οποία περιείχαν συνολικά 127 κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
epirusblog.gr
5 of 5
Τα 25 επαγγέλματα που θα πληρώνουν καλύτερα στο μέλλον
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4013398889414169468
item